Водата спира в част от Лозен днес

Последна промяна на 31 август 2018 в 05:40 980 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от село Лозен днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роза“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. "Сергин Сердарски" от ул. "Съединение" до ул. "Могила", ул. "Роза", ул. „Рашовец“ от ул. "Роза" до ул. "Сергин Сердарски". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

banner 545x