Лисица в Чернобил си прави сандвич с бекон (видео)

Последна промяна на 28 април 2015 в 17:06 20206 16

Лисица в Чернобил бе заснета на видео как си прави четворен сандвич с бекон, пише Би Би Си.

Без да изглежда уплашено, животното приема храна от ръцете на екип журналисти на радио "Свободна Европа", които са посетили района на аварията.

С помощта на муцуната и устата си лисицата успява да си направи четворен сандвич, който отнася далеч от обектива, за да му се наслади.

Видео:

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.05 2015 в 17:23

Нищо чудно след някоя година да започне и да говори и ходи на 2 крака

01.05 2015 в 08:31

Малък съвет за неграмотните, но силно уплашени от радиацията и медиите: четете повече. Ще установите, че данни и изследвания за предполагаемите последици не се публикуват У НАС, но само по една важна причина: ефектите са толкова малки, че са просто неуловими и ако се вкара това в дебелата глава на еснафа, една голяма дъвка ще си замине.

За да не сме голословни като феновете на "чернобилския рак", да цитираме доклада на ООН по темата: "The average dose over a lifetime in distant countries of Europe was estimated to be about 1 mSv. These doses are comparable to an annual dose from natural background radiation (the global average is 2.4 mSv) and are, therefore, of little radiological significance."

И да преведем за "ползващите английски", че тука повечето сте такива: Средната кумулативна доза в отдалечените (разбирай, извън Украйна и Беларус, контекстът е ясен в доклада) държави в Европа е оценена на 1 милисиверт. Тези дози са сравними с годишната доза от естествения радиационен фон (средно ниво за целия свят 2.4 мСв) и, затова не са от голямо радиологично значение".

Гражданите дори са приложили карти, за да може да се сравни още по-ясно за какво става дума: http://www.unscear.org/unscear/en/chernobylmaps.html

Нашата "напреднала" демокрация не е предоставила данни, както и сърбежите, но общата картинка е подобна на това, което се виждда в Румъния и Гърция.

Съжалявам, че поради неграмотност и самосъжаление сте живели толкова години в страх.

Целия доклад с тонове информация е тук и събира прах от десетилетия. http://www.unscear.org/unscear/en/chernobyl.html

29.04 2015 в 16:12

Извинете, таз лисица свети ли на тъмно?

29.04 2015 в 12:16

да мразиш СССР и БКП за това, че са те изложили на силна радиация без да можеш да се защитиш вече в опорните точки се нарича"еснафщина" тази думичка е извадена от вехтите книги на соц-пропа, където "еснафщина " се наричаше и желанието да получаваш достойно за труда си, да живеш сега, а не в светлото бъдеще и други такива човешки неща.каквото е и страха от радиацията.и не е само страх- пак благодарение на това, че още не сме отхвърлили съветската впаст в българия, тази власт досега крие и не са правени изследвания колко хора са с вродени и придобити увреждания и заболявания, причинение от вдишани или погълнати или проникнали с дъжда през кожата радиоактивни частици. така че уточнителя да се прекръсти на "уточкнител"- който поставя опорни точки- и да се замисли дали той и близките му също намят някоя болест оттогава?

29.04 2015 в 11:43

до дивата пуйка

От началото на конфликта до сега, украински "професори" промениха 4 пъти историята. Не ме впечатляваш.

28.04 2015 в 21:33

До нози дето се именува sottozero което трябва да се чете като "двете нули",

За твое сведение крамалофиле Чернобил е в Украйна от където излиза че украинските лисици са по-умни от йителите на Московия.

Ако не знаеш що е Московия - ето прочети.
Как Московия украла историю Киевской Руси-Украины. ДОКЛАД доктора исторических наук

http://uainfo.org/blognews/398664-kak-moskoviya-ukrala-istoriyu-kievskoy-rusi-ukrainy-doklad-doktora-istoricheskih-n auk.html

28.04 2015 в 18:50

къв бекон бе, само сельока и водка, и смрадливи партенки
д336и трола прост (по нагоре)

28.04 2015 в 18:32


Желе,къде се загуби бе,помислих че си отъшил да подменяш процесорите на Прасенко и хунтата:))

Помоли лисицата да ти направи един сандвич да не ходиш гладен;)

28.04 2015 в 18:24

Ахах, сомовете в охлаждащите води на реактора разцъкват на гоненица, а котките и мечките гледат телевизия в изоставените апартаменти :D

28.04 2015 в 18:15

Гениална новина. Лисицата взема колкото може да събере в устата си. А журналята: "сандвич си правела"