Норвежки военноморски кадети празнуват завършване с танц на Бруно Марс (видео)

Последна промяна на 06 март 2016 в 12:42 5502 7

Норвежки военноморски кадети отпразнуваха завършването си с флашмоб и танц на популярната песен на Бруно Марс "Uptown Funk".

Кадрите показват как десетки младежи, вече част от военноморския флот на Норвегия, спазват завиден синхрон в танците.

Изпълнението им се наблюдава и от други военни, които видимо се забавляват.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.03 2016 в 22:50

中国人民解放军军歌

https://www.youtube.com/watch?v=fvMi1QOFffE

06.03 2016 в 15:08

Това са флотски офицери по новите европейски стандарти. Строева подготовка не им требва, щото те нема да маршируват, а ще пуцат с дронове от удобни кресла в командния център.

Крак ще бият по-бедните наемници, като роднините на мераклията да му бъркат някъде.

06.03 2016 в 14:47

Ало, инфантилните позитивисти, това да не са готвачите от макдоналдс, бе?! Това са флотски офицери в официално качество, а не на нечия сватба.

В армията и флота няма ли синхрон в групово представление, по-добре да не се показват да се излагат само. Тук си личи, че половината само отбиват номера и добре, че негърът накрая взе инициативата малко да отсрами.

Аман от ниски стандарти и трепетно ръкопляскаща полтикоректна и безкритерийна публика без грам ценз. Ако беше добро представлението - няма проблем, ама на черното да казвате бяло, само защото сте много положително настроени и вероятно напушени...

06.03 2016 в 14:46

Е, ако бяха руски кадети бая тролове тук щяха да изпаднат в оргазъм от умиление, ама пусти натовци, как да не им намериш кусур.

06.03 2016 в 14:23

Ей туй българите сме големи черногледци... важното е че танцуват и се радват, ама от наште все ще се намери някой да оплюе, явно това си е наша характерна черта. На нас българите ни дай само да псуваме, да говорим мръсни думи и да сме все недоволни

06.03 2016 в 13:39Това може са радва само белороялните "революционери" с европейските заплати, а.к.а сървърни плъхове.

А тъжната реалност както е отбелязал колегата от коментар 1-нито имат синхрон, нито танцуват добре, нито ще направят нещо, когато арабулите бъркат в путките на жените им.

06.03 2016 в 13:00

Егати синхрона, егати разпасаната команда. По-добре да не се бяха излагали.

И това ми били офицери... Добре, че имаше един негър да въведе малко ред.

Гледали сме какво правят руснаци, американци, японци, че и южнокорейци. Да бяха гледали и те, та да не се напъват да се правят на маймуни.