3D мапинг на конгреса на ГЕРБ, отричат се от коалиция с БСП с декларация

Последна промяна на 26 ноември 2017 в 08:02 5516 5

1200 души събира на конгрес днес ГЕРБ, очаква се те да преизберат лидера си Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов. В Изпълнителната комисия на партията - формално висшият й ръководен орган, ще влезе бившият вече парламентарен шеф Димитър Главчев. 

Според думите на Цветанов форумът, който започва в 12 часа в столичния Интер Експо Център, ще приеме декларация, че ГЕРБ никога няма да влезе в коалиция с БСП. 

На Четвърто редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ГЕРБ ще присъстват над 150 гости от България и чужбина, съобщиха от партията.

Събитието ще се предава в реално време на сайта на ГЕРБ. То ще бъде запомнено с невиждана досега за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг. Тази технология се радва на изключителна популярност по света и за първи път в нашата ще бъде специално изградено по време на мероприятието. Посланията и речите на силните членове на ГЕРБ, както и приятелските послания на техните европейски гости ще бъдат илюстрирани по впечатляващ и въздействащ начин, твърдят от партията.