Бареков: Политиката в България не може да е софра, на която седят прасета

Последна промяна на 12 март 2014 в 09:56 5047 27

Бареков при учредяване на партийната структура в Нови Искър

Снимка ББЦ

Бареков при учредяване на партийната структура в Нови Искър

Истинският елит на София е в покрайнините й. Истинското лице на София – това сте вие. Независимо кой какво говори, елитът на нацията – това сте вие. От вас зависи бъдещето на България. Вие ще бъдете победители, вие сте лицето на работническа София, хората, които през годините дадоха всичко от себе си, а сега имат волята да изчакат още малко.

Това заяви лидерът на България без цензура Николай Бареков при учредяването на партийната структура в Нови Искър.

Идеята ни е, че политиката в България не може да е софра, на която седят прасета, които преяждат и хвърлят трохите на хората и искат това да продължи безкрайно. За първи път се създава проект като нашия, който може да сложи край на всичко това, да сложи край на сегашното статукво, добави новият политик. По думите му една от основните задачи на проекта му е да спре ДПС и ГЕРБ по пътя към властта.

Бареков заяви още, че ще води евролистата на партията си за евроизборите, за да види "как ще гласува народът за него като алтернатива на сегашното статукво". После обаче щял да се оттегли.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.03 2014 в 19:56

в България е нужна силна еднолична власт,парламентарните изботи са голяма глупост,в изборните урни никога няма да се роди способен държавник който да води страната към светло бъдеще,много е просто господа.От 100 човека избиратели едва ли ще намерите двама които реално знаят как и кой може да изкара България от тежката криза,искам да кажа че решението на тълпата може да е само глупаво и ошибачно,група страхливи депутати които мислят само как да не загубят работата си и как да се издигнат в кариерната лесница не могат да вземат правилно за страната и народа решение.Много често депутатите гласуват по проблеми в свери на стопанския живот на страната от които нищо не разбират,важни решения могат да вземат само мъдреци,мъдри хора без престъпно минало доказали своето полужително отношение към България и народа и,доказали професионализма си,а депутатите могат да бъдат само съветници,изборите и референдомите с участието на необразованата тълпа са пагубни за страната.Историята на света показва,че за хиляди години всички държави в които са били периоди с демократични системи на управления са попадали в дълбоки кризи губили са тежки войни даже са се рушили,решенията които се вземат в парламента с гласуване са винаги глупави,губи се много време,единици трябва да вземат решения така по лесно се намират отговорните за прогреса или за грешките в ръководството,сега 300 човека гласуват вземат се неизгодни за страната решения престъпни решения а после няма кого да накажеш,не можем да обесим 300 депутата,от политическия хаос в България Европа и Русия печели интернационалния престъпен капитал ,големите играчи в сянка,еврейската финансова мафия и глобалистите,както искате така ме разбирайте,замислете се

13.03 2014 в 14:50

Така е. Прав си! Затова и прасета като теб и приятеля ти Пеевски нямат място в парламента.

13.03 2014 в 10:26

Как така прасета? На софрата може да е само Пеевски и приятели!!!

12.03 2014 в 17:20

Дудука е смайващо нагъл, а простотията му е безгранична. В България ако се организира конкурс за най-противна личност - той ще е безспорен фаворит за приза.

12.03 2014 в 15:28

Едно смислено изречение не казва .Изказът му е като , че е на Женски пазар.

12.03 2014 в 14:44

мечтател, размечтал си се много, на този етап това е налично, гледай, избирай и се пазари като хората за цената!

12.03 2014 в 13:35

Радо, кой ти е казал, че омразата към този продажник и равна на бездушие към състоянието на държавата?!

А ако ти кажа, че този човек е симптоматичен за състоянието ни. Ако ти кажа, че го мразим ИМЕННО защото олицетворява статуквото.

Разбираш ли какво пиша изобщо?

12.03 2014 в 12:36

Щом видят Бареков и някои хора изключват просто. А това, че България от ден на ден обеднява повече, не се забелязва. Да са "живи и здрави" политиците, които ни докараха до тук, пък ние продължаваме да си плюем по Ники Дудука, защото той е най-виновният от всички, нищо, че от вчера е в политиката.

12.03 2014 в 12:30

Дудук, що не вземеш някоя вечер по тъмно, сам да влезеш в някоя кръчма в Нови Искър или околните селца - Чепинци, Мировяне и пр. Та да видиш елитен бой...

12.03 2014 в 12:25

Къде си тръгнал, тогава? От теб и кукловодите ти по-големи прасета, има ли? Затънал си до носа вече в л...а!