Бинев поиска арест за Костов и е твърде подозрителен към Борисов

Последна промяна на 17 октомври 2014 в 20:43 5368 18

Слави Бинев.

Още източните мъдреци са казали - управлението е изключително просто нещо. Наказваш лошите и награждаваш добрите. Ако някой продаде едно многомилионно предприятие като "Балкан" за 150 хил. лева, долара или евро, какво трябва да се направи с този човек? Разбира се, че този, който е допуснал подобно нещо, трябва да понесе пълна санкция - да бъде арестуван на всяка цена, заяви пред БНТ Слави Бинев от "Патриотичния фронт". С изказването си за "Балкан" той визираше Иван Костов.

Продължавам да имам изключително подозрително отношение към личността на Бойко Борисов, по хиляди причини. Няма смисъл да се връщаме назад към Ваньо Танов и другите неща, които биха накарали всеки да се замисли - това ли е най-верният човек? - каза Бинев.

Според него с ГЕРБ "има поредица от разговори, които не са проведени още. Те започват първо със сравняване на програмите. Знам, че е направена половината от първата стъпка. Тоест - прегледана e програмата на ГЕРБ, кое става, кое не става, към кое ние имаме предложения, забележки и кое отхвърляме напълно. Въобще не е дошъл ред на нашата програма, в която има десет точки, от които ние няма да мръднем извън козметично. Да не говорим, че след това трябва да бъдат разглеждани секторните политики и чак след това да се говори за по-сериозни неща."

Моята политическа кариера започна при най-лицемерните европейски политици. Европейският парламент беше нещо като клуб за бивши премиери и президенти и за изключително нови персони с изключително агресивен характер. Общо взето при тях политическата агресивност и политическото лицемерие е издигнато в парадигма, категоричен е бившият евродепутат.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.10 2014 в 16:50

Ti li ste davasch apal na drugite be glupako!!!!!

18.10 2014 в 08:23

една мутра се слага на друга мутра. Ареста да се осъществи с гранатомет.

18.10 2014 в 01:58

Ако е с много загуби и без перспектива едно предприятие правилното решение е да се затвори да се разпродадат активите от които да се вземе някой лев. В случая Балкан правото на прибиране на тия пари от ликвидацията бе дадено на частна фирма срещу 150 бона т.е. Един апартамент. Само хотел Плиска струва много повече....Смешно е! а Костов си за доживотна без право на обжалване ако Цацаров и предшественижите му не бяха топнали от същата паница като Костов.

а РБ реално са наследници на тоя престъпник.....

18.10 2014 в 01:40

Този човек, Слави Бинев, е престъпник, мутра от прехода, рекетьор и крадец от най-долнопробна класа. Това, че е евродепутат е недуразумение и доказателство за продажността на политическата класа в България и глупостта на българския избирател. Това, което този човечец споделя, не трябва да бъде чувано. Не защитавам Костов или Борисов - те също не са светци. Всъщност най-вече критикувам журналистите, които му дават трибуна.

17.10 2014 в 22:58

зависи какво се разбира под многомилионно. Ако е с многомилионни загуби и 150К са му много.

17.10 2014 в 22:40

Сандо_О,
някак странно ми звучиш, някак по руский...
бе като на водка ми звучиш, деба.
Все си мислех, че тва "еръй" ше го затрият, ма не...

Ну, здаровя нам пока не передают! До встречами под столами и масами!

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

17.10 2014 в 22:33

лани часофнико му беше с кукавичка, ся е с бойка барысав (наместо кукувичката!)

хахахахахахахахахаха

17.10 2014 в 22:17

Седя си на верандата,пийвам си перно и чета тази статия на глас.Кучето ми започва да се превива от смях,а котката ми почна да плаче.А аз си викам-какво неуважение към слави бинев.Но то кучешко-котешка им работа,какво ти разбират те от голяма политика и от велики политици

17.10 2014 в 22:11

Male mila, kakvo li chislo shte se poluchi, ako se swbere broyat na knigite, procheteni ot vsichki tiya mutri?

17.10 2014 в 22:08

Странно е как тези недоучили мутри започват да си вярват, да се чувстват значими и си позволяват да дават мнение за хора които са на светлинни години пред тях! Пази боже сляпо да прогледа!