Близнашки: Бях подслушван нагло и нахално

Последна промяна на 16 февруари 2015 в 10:58 1971 14

Снимка БГНЕС/Елена Героска

Георги Близнашки

Бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки, както и неговите колеги от кабинета били подслушвани доста „нагло и нахално“.

Това обяви Близнашки в сутрешния блок на БНТ в коментар по разработката "Червеи".

„Веднъж по време на служебното правителство ми се обади представител на протестиращите и поиска среща. Трябваше да отида на летището, за да посрещна моята съпруга, която идваше от Бразилия, преди да се видя с него и му го казах в разговора по телефона. Съпругата ми обаче бе посрещната от двама служители на ДАНС, които я разпитаха на летището къде е била и защо”, разказа професорът.

Неговата оценка за 100-те дни на правителството на Бойко Борисов е положителна.

Правителството тръгна трудно с много коалиционни преговори, но вече си стъпи на краката и в следващите месеци нещата ще потръгнат, коментира Близнашки.

Той очаква от сегашния кабинет да кажат дали са получили добро наследство от ръководения от него служебен кабинет.

„Не сме взимали страна в изборите, запазихме дистанция от основните политически сили, затова и никой не оспори изборните резултати”, каза още бившият служебен премиер.

Близнашки отрече да е имало натиск върху него за взимане на определени решения като премиер, макар и за кратко време.

"Известен съм като независим човек, за това и президентът се спря на мен за служебен премиер", каза още Близнашки.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.02 2015 в 15:18

Кой пък ще подслушва др.Близнашки?.Има ли по-послушен човек от него? Той не е поДслушван,а послушен изпълнител на заповедите на олигархията,както преди това бе изпълнител на нарежданията на номенклатурата.Олигархията е днешната номенклатура,Близнашки има голям опит да прислугва на тях.Сив,послушен,празен дърдорко,врътлив,морално деградирал,кариерист от висша класа,подходящ за българските нрави.

17.02 2015 в 11:54

е щом са те подслушвали значи е имало защо

16.02 2015 в 14:30

Аууу, какво мощно изсиране от страна на Хомото. Това може, това прави - засипва и овонява форума с простотията си. Най-елементарен простак ! Като протестак !

16.02 2015 в 12:32


Коментар..№9 на Хюмнето е част от СРС ПОДСЛУШВАНЕ...по адрес на...ЛИЗАШКИ:))))))))))))))))))))

Е, ПИТАМ АЗ......ЗА КАКВО ДА ГО ПОДСЛУШВАШ :)))))))))))))))))

16.02 2015 в 12:25

Близашки, имаш - "Добре!", но трябва още. Има и други кандидати за Конституционния съд, така че продължавай с ибрикчийството.

Мисля че това изявление на Близнашки и още няколко през последните дни на други като него, са кампания с цел замазване на гафа на десебарския гном с операция "Червеи". С други думи - протестърите са подслушвани, ама гадните милюционери са унищожили доказателствата.

16.02 2015 в 12:22

Комуниста си е гнусен с боя и без такава !
Видиш ли комунист, подари му 5 гр. олово, без да пропускаш и копеленцата им !Както всички знаем, това при тях се предава като СПИН !

16.02 2015 в 12:19

@БирникЪ...

Болезнено прав си за....ВСИЧКО.....
Всичките тези неща са болезнени за над 90% от..матряла, но засега той ОГЛУШИТЕЛНО си...спинка и мълчи......до кога....

За останалата соросоидна лайнометка обслужваща и “гушена“ всичко е просто.....виновни са ....Путин и..комунистите, ние сме чисти, белички, изпрани с “Ариел“...е били сме 30-на години партийни и комсомолски секретари....:))))

А по темата ще кажа само....за какво да подслушваш тази..РАЗПЛУТА ПИХТИЕСТА ....МЕДУЗА.....само го погледни:)))))
Все едно някой да поиска да подслушва.....ХЮМНЕТО:))))))))

16.02 2015 в 12:08

"Няма нищо по-гнусно от пребоядисан комунист."

Има - нереализиран комунист! Например такива дето са кандидатствали веднъж, че и повече от веднъж в годините и на са били приемани за членове на партията.
Сете се сами кого визирам.
:)))

16.02 2015 в 12:07

И защо сега се сети бе, смешник? Нали беше премиер - имал си достъп до цялата информация. Аман от подобни жалки типове...

16.02 2015 в 12:07

И защо сега се сети бе, смешник? Нали беше премиер - имал си достъп до цялата информация. Аман от подобни жалки типове...