Борисов се държи като водач на племе, ще скатаят Пеевски някъде

Последна промяна на 25 февруари 2016 в 08:09 7917 8

Снимка Архив

Аз съм шофьор, обикновен, не съм технически грамотна, но не си представям как може да караш кола един ден със срязани спирачки. Може би ще трябва да скатаят Делян Пеевски някъде, засега го сложиха под контрол с охрана от НСО. А Бойко Борисов играе една и съща серия, която му е вършила работа досега. 

Така Татяна Дончева коментира заплахите за живота на двамата депутати и премиера. 

Стана ясно, че Пеевски и Доган са по-скоро креатури на Москва, а не на Анкара, заяви Дончева по повод изключването на бившия лидер Лютви Местан от ДПС. Партията на Местан има шансове, диаспората в Турция може да намали подкрепата за Движението за права и свободи. Но ДПС има подкрепата и на много българи, които имат отношения с него, обясни Дончева.  

Някой тика Борисов да влошава отношенията ни с Турция, смята лидерът на Движение 21. 

Абсурд е спирането на обществени поръчки от премиера, има закони в нашата държава, категорична е Дончева. Това е манталитет на водач на племе, заяви още тя. В Бойко има един елемент на театралност, като си науми нещо, той започва да си вярва, допълни Дончева. 

Това, че Цветан Василев е в Сърбия, не пречи на разследването за КТБ, защото той има право да не дава показания. Дали е тук, или там, той най-вероятно ще се възползва от това си право, каза още Дончева. Според нея довеждането му в страната има за цел по-скоро политически ефект, влияние върху свидетели и т.н. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.02 2016 в 11:14

Татяна позна най-после. Ние сме си племе и слушаме вожда. По рано слушахме другия вожд, който съвместяваше и ролята на шаман. Сега сме едно стъпало по-близко до Европата. Имаме само вожд, шаманът го отнесе демократичната вълна.

25.02 2016 в 12:32

Не може да му се отрече на Бойко качеството, че се вслушва в критиките и своевременно реагира ! Но за жалост той се изживява по-скоро като хайдушки войвода, но не и като пълководец със стратегия, още по-малко като държавник с дългосрочна визия ! Действа на парче и отиграва ситуациите за момента. Заплашил го Гоце - зарязва антикорупционния закон, скръцнал му със зъби паша ефенди - подменя договорените промени в Конституцията. Критикуват го пред цяла Европа - спира обществените поръчки. Оплакала му се чистачка - отменя концесията.... Въпросът е какво следва като цяло ? Преоблякъл се Илия - пак в тия !

25.02 2016 в 09:35

Възкисел селски хумор от тревненско увит в спарени ватени кюлоти.

25.02 2016 в 09:24

Ми могат да го съдят и задочно ве пундек.
Абе големи сте гламари бе!

25.02 2016 в 09:21

Бивш КОМУНОИД няма. Такава е и Тетито де Микре! Вари я, печи я, от Мултигруп през Ванко 1 до Микре все една и съща лъжкиня и манипулаторка е!

25.02 2016 в 09:13

Имал бил правод а дава показания?!?!?!Те искат да го съдят,не да му вземат показания ма Дончева.Ти с твоето защитаване на мутри и олигарси в съда,бъркаш правилното с неправилно!

25.02 2016 в 08:53

Митко Каратиста и Пашата...Бойко няма ли да отговори?

25.02 2016 в 08:44

За тази Ванга щеше да каже:
"Никога няма да стане нейната, само ще разваля чуждите". Навремето такива са ги пращали на кладата