БСП към РБ: Гледайте си домсъвета и остатъците от Блока ви

Последна промяна на 17 май 2016 в 14:29 2026 2

"Не се занимавайте с позицията на БСП, тя винаги е била ясна. Гледайте си домсъвета и това, което остава от Блока ви".

С тези думи социалистът Филип Попов се обърна към депутатите от Реформаторския блок (РБ) по време на заседанието на правната комисия, на което се обсъжда ветото на президента върху част от спорните промени на Изборния кодекс.

"Всеки Блок има проблеми с домсъвета, важно е партийната каса да е там", отвърна депутатът от гражданската квота на РБ Петър Славов, заяждайки се със социалиста за изчезналите пари от касата на "Позитано" 20. 

Той заяви, че ще подкрепи ветото на държавния глава, като не подкрепи отново приетите вече текстове. "Няма да подкрепя върнатите текстове, ще гласувам "въздържал се", защото в хипотезата на БСП и ДПС виждам лицемерие, защото те работят с изборното законодателство и носят отговорност за изборните машинации. Ще гласувам "въздържал се" по съвест, няма политическо решение на Реформаторския блок", каза депутатът от РБ.

В отговор Митхат Метин от ДПС посочи: 

"Няма лицемерие, ние работим системно, ние сме си при хората, знаем техните проблеми и се опитваме да ги разрешаваме. Когато отваряте скобата за лицемерието, отворете я и за партия ГЕРБ, защото миналата седмица се коментира, че машинации е имало и в секции в Мадрид, където всички гласове отиват за ГЕРБ", каза той.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1884

2

Nimart

17.05 2016 в 15:53

БСП вреди системно на Вашето здраве и на здравето на другите!