Дачков: Имаме запис на Борисов, Първанов и Петков, ще го покажем в съда

Последна промяна на 26 януари 2014 в 14:40 6274 12

Явор Дачков
Явор Дачков

Редакцията на вестник „Галерия" разполага със запис от среща на Георги Първанов, Бойко Борисов и Румен Петков, но ще го предоставят само и единствено в съда, като отговор на делата, които бяха заведени срещу вестника, съобщи в интервю за TV7 журналистът Явор Дачков.

По думите му записът е правен от един от участниците в срещата, а не от МВР чрез СРС-та и именно за това от "Галерия" решили да не го пускат в публичното пространство.

"Това го компрометира като официално средство, но не го прави по-малко истински. По смисъла на българското законодателство свободното му разпространение би било тежко закононарушение, за което редакцията справедливо може да бъде обвинена", уточни Дачков.

Той обвини журналистката Люба Кулезич, с която живееше преди години, че получава детайлни указания за предаването си от висш полицейски служител.

Дачков обвини всички журналисти пълната идейна и политическа криза в България. В момента те са едновременно и жертва на престъпленията срещу обществото, които самите те извършват, смята журналистът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.01 2014 в 01:07

Абе педьо, като имаш запис защо не го каза на прокуратурата и тя закри производството. Овчев вика че няма запис, а ти викаш че имаш - хайде разберете се педа.лчета скапани!

26.01 2014 в 21:25

Е естествено, че хората гербаджии не се интересуват, иначе доста хора се интересуват.

26.01 2014 в 20:45

Хората вече не се интересуват от никакви записи, тоя номер се изтърка от прекалена употреба. 80 на сто от хората искат разкарването на това правителство и крепящата гу корумпирана шайка БСП-ДПС и Агака ! Другарю Дачков, късно е вече за отровни димки.

26.01 2014 в 19:24

Викторе,прав си.Но до сега всичко пишех с "ник"собственото си име /"блага"/,а тези приятелчета гербарите започнаха да пишат с моя ник отвратителни простотии!!!Затова ми хрумна да си напиша този...това е.Не съм обсебена от някаква омраза към тази личност /б.б./,но виждам целият този театър,който ни играят от години...Но все пак вярвам-истината рано или късно ще излезе на яве.

26.01 2014 в 19:03

Има запис, ма е от правителствения самолет, който обикалял над София около 10 часа за тренировка. Поне 5 курви на борда ще го потвърдят. Цветанов сам е монтирал подслушвателя, собственоръчно с една отверТка. Не се пуска записа, защото Дачков и Патрашкова са потресени от стенанията на курвите и чалга певачките и морала, културата им, не позволяват да пуснат такъв запис. Освен това, всеки от тримата си е правил паралелен запис: Борисов - как пърди, Петков - как пикае, а Първанов - как врещи като див козел. Извратеняци!!!

26.01 2014 в 18:46

Какво ти е тезата??? Това, което изброяваш в общи линии е така, но никът ти издава обсебеност. Повтарям, че има ЧАСТ от хората, които четат, разсъждават и преценяват. Малко, много - това са!!! И в реалния живот е така - ти всеки ли каниш в дома си??? Със всеки ли си готов да говориш, за спориш???Как мислиш - можеш ли да имаш нещо общо с измекяри като Дачков и Патрашкова????

26.01 2014 в 18:42

Сега има един още по -интересен въпрос:Дачков казва,че записът е правен от един от участниците на срещата.Освен тях тримата имало ли е и други?А ако е нямало други ,кой е правил записа и с каква цел?...Преди седмица ,още като излезе новината ,че има запис-бОце и Р.Пет.един през друг си признаваха за разни срещи ,само "агент гОце"се спотайваше...Кой е правил записа /ако въобще има такъв/???

26.01 2014 в 17:21

Коя част от българския народ е подценил "някой"-тези дето повЕрваха и ни натресаха Кобургота,или тези 70% дето не излизат да гласуват???Или тези дето разпиляха гласовете така,че трябваше да преживеем червената мафия на тройната коалиция???А може би тези дето повЕрваха на бОце ,че бил "десен" и няма отърваване от него...Или тези дето антипротестират в подкрепа на сегашните ,а те сегашните са като предишните,даже и олигарсите са им същите!...Това е-ошашавен електорат,сега се готвят да ни натресат бАреков...

26.01 2014 в 16:02

Както каза един журналист "Галерия" е белетристика, а не журналистика.

26.01 2014 в 15:43

Има,имааа!!!"Папараци"има на всякъде по света!Следят всичко ,артисти ,кралици,принцеси,политици...Важна е находката!А за политиката в България ,доказателството за такава среща между гОце ,бОце и Р.Пет.доказва много топлата връзка между тях!А това е важно-нали моята теза е,че гОце е предложил бОце,на Бриго Аспарухов от кръга "монтерей"да го въдворят в политиката към властта.Българската ДС контролира политиката в България още от 1989 година когато беше свалено правителството на "тато"...Те са кукловодите ,а 7 милиона мишлета...всичко е театър!!!