Даниел Вълчев се усъмни, че Първанов ще излезе с листа за евровота

Последна промяна на 19 януари 2014 в 11:47 2937 7

Даниел Вълчев

Даниел Вълчев от "България на гражданите" се усъмни, че АБВ ще участва със собствена листа на изборите въпреки заявеното намерение.

"Първанов никога не е бил от смелите. Мисля, че ще се стигне до компромис и няма да има две листи", каза Вълчев в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия.

Ако БСП спечели евроизборите, самата тя ще поиска да има предсрочни парламентарни избори, прогнозира още той.

В студиото бе и Томислав Дончев от ГЕРБ, който заяви, че партията му е убедена в изборната си победа. Той не отговори дали Кристалина Георгиева ще води листата. Това още не било решено, защото в ГЕРБ имали много висококачествени кандидати.

 

 

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.01 2014 в 16:11

Много смислено участие на много смилена личност - Даниел Вълчев е един от най-добрите във всичките си поприща - и като политик и в частност министър, и като преподавател по право, което му прави чест. Всеки, който е рабитил с него, не може да отрече професионализма му и коректността му.

20.01 2014 в 09:16

Както винаги, високо интелигентните драскачи са тука. Когато стигнете нивото чак тогава може да се изказвате негативно за него. Покажете знания и опит поне на 1/3 от неговите и тогава правете каквито и да е коментари. Познавам не малко учители от периода когато той е бил министър на образованието и мога да ви кажа, че е един от най-харесваните министри на образованието.

20.01 2014 в 09:15

Вълчев е един от най-успешните министри на образованието, и дано пак го видим като такъв, защото ни трябват реформи! ГЕРБ и БСП да се прегръщат и да потъват заедно, трябва промяна и Реформаторкия Блок е единствената алтернатива, даже и за социалистите, като гледам!

20.01 2014 в 09:13

Вълчев е един от най-успешните министри на образованието, и дано пак го видим като такъв, защото ни трябват реформи! ГЕРБ и БСП да се прегръщат и да потъват заедно, трябва промяна и Реформаторкия Блок е единствената алтернатива, даже и за социалистите, като гледам!

20.01 2014 в 00:50

... досадно е, че няма опция(възможност за) редактиране на съобщенията...

20.01 2014 в 00:46

...Вълчев, ти пък можеш да ислезеш на изборите с "бяло" знаме...като нямаш чужди кинти "под ръка", сори... аре бегай да интелектуалстВУваш ( ако те поканят) в "На кафе"

19.01 2014 в 16:01

Алоо, Вълчев от "България БЕЗ гражданите", що не се скриеш някъде, ами си тръгнал прогнози да правиш?
Хората не са забравили вашата "смелост" да управлявате с бсп и дпс. И на вас ви ядохме попарата, ай сиктир...