"И с този английски Бареков е 10 милиона пъти по-ефективен от другите"

Последна промяна на 26 април 2015 в 19:32 3334 13

Мария Календерска

"Бареков, с този английски, докара за България 10 млн. лева - за Мизия, след като разясни ситуацията на Барозу. Да сте чули друг евродепутат да има такъв коефициент на полезно действие. Той е 10 милиона пъти по-ефективен от всеки друг евродепутат."

Това заяви в ефира на Нова телевизия Мария Календерска, жената до Николай Бареков. 

Тя допълни, че в медиите няма свобода, защото, ако Бареков тръгнел по вода, медиите щели да кажат -"Този глупак защо не се научи да плува?". 

Всички, като Росен Петров, например, предадоха и Слави, и Бареков, и кого ли не. А Мартин Иванов (б.р. - Мартин Данона - последният верен на Бареков депутат) е човек с изграден бизнес и няма нужда от нищо друго. Ето защо го уважавам, заради лоялността му, коментира половинката на Бареков във връзка с оредяването на редиците на ББЦ в парламента. 

Половинката на еводепутата отново повдигна въпроса, че групата на БДЦ била на заплата при Ковачки. Членовете й започнали да гласуват с управляващите, а скоро след това той е получил лиценз за "Бобовдол". Тя се възмути, че някои от тези хора сега правели трета партия само за 13 месеца.

Според нея обаче в ББЦ имало още живот, а и нямало много алтернативи за кого да се гласува. 

В тази връзка Календерска разкритикува Радан Кънев, че преди да влезе във властта е обещавал, че Борисов повече няма да бъде премиер, а след това бързо се бил завъртял и е закрепил сегашния кабинет. 

По думите й, ако Цветан Василев реши да каже истината кои партии е финансирал, щели да излязат съвършено други хора от Николай Бареков. Тя обаче отказ да назове конкретни имена. 

Календерска каза още, че възможността да бъде спряна субсидията на партия ББЦ е "абсолютна политическа поръчка", защото това е единствената партия в сегашния парламент, която не е в управлението.

По думите й, тя и Бареков все още обитават „спорната къща”, за която се твърди, че ББЦ плаща колосален наем.

"Не съм чувала да е запорирана къщата. Доколкото знам тече производство между фирмата, от която сме я наели и е собственик на имота, и НАП. Няма проблем НАП да проверят всичко. Нека да проверяват от тук до края на света", заяви Календерска. 

"Николай е един изключителен мъж, с когото смятам да остарея, ако Бог така е решил. За една седмица за него се появиха четири афери. Ние не сме афиширали нашата връзка и не сме я набутвали на хората, не сме си правили пиар, защото сме смятали, че така е редно. Искрено желая на нашите врагове да им се случи да намерят, както ние сме намерили, своята половинка, своята сродна душа. Още съм влюбена в него", категорична е Мария Календерска.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.04 2015 в 14:53

значи гледам я тази убавица...
па я гледам...
рових да го скивам отблизо и онова пъпчивото пловдивско рядко ...
па гледам тази...

Еми така е било, така и ще бъде!
Убавите ябълки - прасетата ги ядат.

27.04 2015 в 14:34

Абе пичове, а некой да ми обясни едно друго нещо. Кво е това "... жената до..."? Гадже ли му е, съпруга ли, само до него ли е или чат-пат под или над него. Знам и начин до него, ама не мое само така, нали? А другото - кво да си го приказваме. Сега го фали, след година че го пцува. Сефте!!!

Поздрав!

27.04 2015 в 08:50

Спомням си едно филмче, със супер зъл злодей и меко добродушно мече.
Та там един от служителите обясняваше на шефа си "две по нула пак е нула".
Та 10 000 000 по нула пак са нула, тъй че ...

27.04 2015 в 07:45

ТОЛКОВА МНОГО СВИРКИ НА ВЯТЪРА - ХА*ХА*ХА*ХА

27.04 2015 в 02:28

Щ.Е. И Л.И.Ж.А. П.У.Т.Е.Т.О.

26.04 2015 в 23:36

"По думите й, ако Цветан Василев реши да каже истината кои партии е финансирал, щели да излязат съвършено други хора от Николай Бареков. Тя обаче отказ да назове конкретни имена."

Най-ненавждам някой като се прави на "интетесен" с изцепка, че знаел "нещо", но нямали да го каже.

Който укрива информация за престъпление е СЪУЧАСНИК!

26.04 2015 в 22:56

Мацето не си дава сметка, че остаряването не е проблем. С кап. та със сигурност ще остарее, може даже да е преждевременно. Но не съм сигурен, че ще може дълго да живее с него. . .

26.04 2015 в 21:49

То в това ББЦ май останаха само Ники Дудука и Марто Данона...звучи ми странно...

26.04 2015 в 21:08

Моме, може и да остареете заедно, ако не умрете от глад преди това, щото след евродепутатството -- Ай имаджинейшън ноу мъни фор фууд.

26.04 2015 в 21:00

Писна ми да ми се напомня за съществуването на тоя гъз Бареков. Тамън го забравя и се пръкне новина за простотията му.