Или Попова, или Плевнелиев - един ще отпадне от листата на ГЕРБ

Последна промяна на 26 февруари 2016 в 21:11 9235 29

Снимка president.bg

ГЕРБ ще разчита на едно обновление, защото можем да покажем и по-добра кандидатпрезидентска двойка, заяви пред БНТ заместник-председателят на партията Цветан Цветанов.

Нуждаем се от двойка, която може да бъде един отбор и да бъде част от отбора на ГЕРБ, да бъде част от отбора на България, защото когато бъде избран кмет, президент или народен представител, той трябва да работи за всички избиратели, които са в дадено населено място, и за България като цяло, каза Цветанов.

Президентската двойка, която ще издигне ГЕРБ, ще бъде печелившата, защото имаме най-добре структурирана партия, твърди още той.

Аз не смятам, че когато бъде избран един президент или една президентска двойка, трябва винаги да ги оприличаваме с дадена партия. И смятам, че всички президенти, които са били досега, трябва да изразим своето уважение към тях, защото когато те са ставали президенти, те са били президенти на всички българи - и това, че е имало някъде политически противопоставяния по никакъв начин не ги прави, че те не са работили за България, и че не са били президентите на България, каза Цветан Цветанов.

От 2001 година, когато премиерът беше в качеството си на главен секретар, винаги е имало определени заплахи за неговия живот и смятам, че той никога не иска да се говори по тази тема. За мен по-важно е, че сега, когато приехме Закона за НСО, вече има регламент, с който специална комисия съгласно закона може да се събере, да обсъди цялата постъпила информация от директорите на специалните служби, които са членове на тази комисия и да вземат съответното решение, с което да могат да гарантират сигурността на всеки един застрашен политик или определен друг човек, коментира заместник-председателят на ГЕРБ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.02 2016 в 16:56

Попова е непредвидима, като "съдебната система", всеки миг може да те изненада с някое ВИКИЕВАТО РЕШЕНИЕ!

27.02 2016 в 15:19

Какво полезно за България постигнаха двамата за мандата си? Плевенлиев два служебни кабинета свика единия роди Костинброд, а другия .. 9/9 и замитане на КТБ. Мишки продажници

27.02 2016 в 14:21

Който и от дваната да остане ще е тотална щета надявам се някой луд герберски фен да е нацъкал минусите. Излезсте си от футболните пристрастия и го вижте хубаво. Като с балетна стъпка приема парада, горди ли сте че сте българи, като гони българската телевизия от срещи с турски официални лица, горди ли сте че сте българи, като награждава джебелци, работещи за Гугъл за крадена българска технологи, горди ли сте че сте българи. Като прави гаф след гаф до там, че е силно подозрително дали не се нуждае от хоспитализиране, горди ли сте че сте българи. Ако сте горди вече няма България. Неговата заспала подгласничка се опитайте да си я представите до лидер на друга държава, ще сте горди ли че сте българи?

27.02 2016 в 12:58

Плевнелиев се ползва с всеобщо доверие и уважение в цивилизования свят, докато Попова е адвокат на прокуроското ДС статукво ! ГЕРБ сами да преценят, кой избор е добър за България !

27.02 2016 в 12:37

Корекция -
Попова може да я сложим за комендант на емигрантски лагер.

27.02 2016 в 12:31

Попова може да я сложим за комендант на бежански лагер.

27.02 2016 в 11:55

Хвани единия, удари другия. Плевньо не само е срам за народа ами е и много вреден. Попова - всеки път се чудя фамилията й от къде идва - преименуване, артистичен псевдоним, не знам, обаче не е само това, тя спа през целия мандат докато накрая не отиде да каже на летците, че те трябва да пазят небето. Представям си как го е казала с артикулация и провлачен депесарски патос. Лошото е че армията приземи самолетите, докато тя спа. Намерете българин, дори на кръстопът, дори със стадото покрай пътя по-малко щети ще има за България.

27.02 2016 в 11:45

"и това, че е имало някъде политически противопоставяния по никакъв начин не ги прави, че те не са работили за България, и че не са били президентите на България, каза Цветан Цветанов."

Тоя пак е словоблудствал!

27.02 2016 в 09:52

Ако предпочетат Попова, ще си направят харакири и ще докажат топлата си връзка с Библиотекарския.

27.02 2016 в 02:28

"sotto 00" абе голям кенеф си бе :))