"Извършват политически и личностен геноцид срещу мен"

Последна промяна на 21 април 2015 в 20:47 3663 16

Николай Бареков.
Николай Бареков.

„Статуквото, на което съм най-върл враг и което ме превърна в жертва, купи Росен Петров, защо да не може да купи друг. Това е политически геноцид, личностен, персонален и аз знам откъде идва той“, заяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков пред БНТ.

Той заплаши, че който посегне на парите на партията му, ще му получи "една истинска битка в Страсбург".

"Не може партия, взела 17% на изборите, да бъде унищожавана за сметка на проектчета на Татяна Дончева, на агент Гоце. Ако има опит за изваждане по служебен път на една от най-големите партии, ще преосмисля моето поведение и в ЕП, и в България и тези управляващи ще разберат какво е да имаш противник като Бареков", коментира той.

„От субсидия и заплата Бареков нищо не е взел, никога не е бил на държавна ясла, никога не е откраднал и един лев от народа, за разлика от тези преди мен. Там са хора, които преядоха с власт“, коментира новият политик.

По думите му той е бил съсипан от статуквото, защото е бил сам срещу него, но се зарече да продължи да се бори.

„Борисов сложи за министър крайно реакционен и дясно настроен човек, който няма усет към хорската болка. Човек на Иван Костов няма как да има такава сетивност. Те са хората, които съсипаха България. Неговата реформа се изчерпва с думата лимит“, коментира той.

Лидерът на ББЦ коментира и отношенията си с премиера Борисов, като посочи, че двамата са най-принципните опоненти.

„Всички клекнаха под неговата магнолия. Аз останах под моята магнолия с жена ми и кучето. Ние не сме врагове в лично качество, а политически опоненти“, заключи Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.04 2015 в 13:46

Човек (поне де юре), имаш проблем с егото. Не си папата, не си Вселенския патриарх, не си Путин или Обама. *Никой* не се интересува нито от теб, нито от мнението ти. И вземи да смъкнеш тия храсталаци от лицето си, на работодателя Василев няма да му хареса, че си заприличал на Лафкабашията.

22.04 2015 в 11:13

О, тия от БНТ друг боклук не можаха ли да тропосат пред камерите? Тоя дори вече не е смешен, а само жалък. Явно усеща, че някой е пуснал водата в тоалетното казанче и той безвъзвратно поема към полагащото му се място.

22.04 2015 в 09:36

Има грешка в статията:

" Там са хора, които преядоха с власт“, коментира новият политик."

Правилният текст е: "коментира БИВШИЯТ политик" :)

22.04 2015 в 09:34

Какви 17% го гонят тоя? Такава грандомания няма и в учебниците по криминална психиатрия.

Иначе продължава да говори за себе си в тррето лице, колко изискано. Може да пробва и в множествено число, че е по-аристократично.

22.04 2015 в 09:05

дудука е идеална мишена за Уайномет.

22.04 2015 в 09:03

абе дудук ,

гледай си жалките клипове от "Сигналножълто" в нета

и от погнуса извърши суицид.

22.04 2015 в 02:46

Кой се вълнува от тебе бе, глупак!? Радвай се че още не са те разкарали от Страсбург - "партията" ти се състои от тебе и жена ти (ако не те е напуснала вече...) и не знам за какви 17% бълнуваш.
Мълчи си и си натискай насраните гащи че много миришат.

21.04 2015 в 23:34

Общо взето плашиш гаргите, дори и тях не можеш да изплашиш! Ти не си политик, ти даже човек не си - ти се едно недоразумение! Когато те подпираха милионите на цветан василев беше аслан, а сега си - посран!

21.04 2015 в 23:06

Не,правят си гаргара с теб,Барек!Ти за друго,освен за замеряне с лай*а не ставаш.Трябва да си благодарен цял живот на простия народ или по скоро на няколкото процента балъци,които за няколко смешни лева те пратиха в Брюксел да резилиш България с "интелекта" ти и познанията по англииски.България винаги ме е учудвала като страна-как човекоподобно като Барека с интелект на колорадски бръмбар успя да излъже толкова народ...

21.04 2015 в 22:56

Колко точно Барекови има ликвидирани, че се ползва думичката геноцид? Тоя да не се мисли за отделна нация/народ?