Кунева: Не може да си вегетарианец, а тайно да ядеш месо

Последна промяна на 18 юли 2014 в 18:24 6075 16

Няма напрежение в Реформаторския блок заради парите, които ДСБ държи в КТБ. Ние сме заедно за добро и лошо. Така разбирам аз един съюз. 

Това заяви пред БНТ лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева.

Обаче ние в Реформаторския блок не можем да си разрешим да говорим по двоен начин и да имаме двоен стандарт. Това беше една камбана, която удари в точното време, за да знаем – всеки да провери всичко по пътя, в който е вървял. И когато критикуваме един икономически кръг, наистина да си стоим на думата, заяви тя.

С една дума – ако си вегетарианец, не можеш да казваш, че никой не трябва да яде месо, а ти тайничко да ядеш месо. Това, което проповядваш, това трябва да вършиш, уточни Кунева.

Подкрепям Радан Кънев, той знае, че може да разчита на мен. Когато избера да подкрепям някой, аз наистина го подкрепям, каза лидерът на „Движение България на гражданите“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.07 2014 в 12:41

така ли мислите?! Я пак помислете...

19.07 2014 в 20:47

Кънева никъде не говори за Костов. Тя говори за влога на ДСБ и Радан.

19.07 2014 в 04:36

към косата,
Да, ама аз не съм привърженик на Герб и съм дълбоко критична към тях, а към Веждичката имам силно негативно мнение и от него не съм очаквала почтенност, затова не преживявам лъжите на Герб, защото задължително ги очаквам и те разбира се не ме изненадват. Но..., дълго време изпитвах силно недоверие към Костов, но приех че той не е толкова черен, колкото го изкарват, а това е черен пиар, и тази патология негова, ми дойде в повече този път.
ОСОБЕНО ТОЙ,нали беше несправедливо набеден за злодей?!
То хубаво да можеш да правиш добри пари с кадърността си и да издържаш семейството си, но трябва да има някакво приличие.
Да казваш че една финансова пирамида с видно престъпна дейност, била добра българска банка, си е тенденциозно манипулиране. Взимал е мн. високи, преференциални лихви за парите си, защото са много над гарантираният от държавата минимум- изглежда е разчитал че мн. добрите му отношения с ЦВ.Василев ще му спаси лично неговият влог, и явно сега се е втурнал да спасява парите си.

18.07 2014 в 23:33

Кунева: Кунева: Не може да си вегетарианец, а тайно да ядеш месо
Н.В. НАРОДЪТ! "Кунева, Не може да си КУРВА, а НАГЛО да твърдиш, че си девствено дупце.

18.07 2014 в 22:48

Абе всичките станахте вече светци! Айде, стига! То това вече на "другарски съд" замириса... Продължавайте по същия начин и пак ще ни натресете БСП, дудуци, болни патриоти и тем подобни креатури, а това е много по-голям грях, ... с тия сталинистки изцепки. Чест прави, че Радан обяви тази сметка в КТБ, така се прави. Веждито, бивш министър на ГЕРБ вие като кучка, ама той може, нали?

За разлика от консолидираната позиция на Кунева, други вместо да подкрепят Радан, смятат, че като използват случая да му скочат и да завихрят отново циганските скандали, ще помогнат с нещо на партийките си ... Да ама не ;)

18.07 2014 в 22:17

И Хитлер е бил вегетарианец.

Плюха по банката сума ти време, обаче си били държали парите в нея.

Как хората после да ви имат доверие?

18.07 2014 в 21:56

Абе що за хора сте вие костовстите и от дсб?!Изумително! те ни ритнаха в зъбите, а на вас ви се зловиди заглавието.
Колкото повече чета в нета и мисля по въпроса, толкова повече безсилен яд и усещане за предаденост ме обзема. БЯСНА СЪМ!!!!!

18.07 2014 в 20:20

И аз съм костовистка, ама това ми дойде като ритник в корема. Пак ще гласувам за тях, щото тъй или иначе алтернатива няма, но те сериозно трябва да си направят разбор на поведонието, да не изгонят и без това шепата си поддръжници.

18.07 2014 в 20:01

Кунева не е разбрала правилно какъв вегетариенец е Костов - той е Бай Ганювски вегетарианец т.е. човекът си е вегетарианец, само дето си е дал парите на заем на локалния касапин защото плаща най-добре и Костов го съветва какви са рисковете някое добиче да го ухапе докато го коле.

18.07 2014 в 19:48

Колкото и да им е неприятно, на "някои", единственото смислено "нещо", през последните години в политиката е Реформаторския Блок. Така и така ГЕРБ ще спечели най-голяма подкрепа, разглеждайте Р.Б като "усмирителна риза" за гербаджиите.