Лъжата превърнала Бареков от феномен в тъп, крадлив и вероломен субект

Последна промяна на 30 януари 2016 в 14:38 12807 12

Евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков нападна остро номинираната за министър на образованието от РБ Меглена Кунева. Той определя номинацията й като връх на кадровото безсилие и липсата на експертност както за Четворната коалиция, така и за "псевдореформаторите" в текст, разпространен от пресцентъра на ББЦ.

Според Бареков той прави сензационни разкрития за готвените кражби в сферата на образованието. 

В текста му, озаглавен "Бареков със зловещи въпроси към Борисов, Каракачанов и Първанов за назначаването на Кунева", се казва: 

Защо драгите Реформатори приключиха безславно голямата си лъжа? Медиите и красивите и умните протестиращи ни обясняваха от сутрин до вечер как само в РБ има експерти по всичко. Експертността беше фалшивата маска на реформаторите. Центъра на столицата и академичните среди щяха да правят умни реформи, а дори периферията на страната беше заразена през лятото на 2013 и 2014 колко е модерно и шик да си млад, красив и умен реформатор. 

За разлика от тях медийният геноцид спрямо мен и моята партия ББЦ ни изтика в провинцията при "тъпите, необразованите и грозните"... нямаше КОЙ тогава да се замисли върху тази грозна манипулация. Лъжата превърна "Бареков" от феномен в тъп, крадлив и вероломен субект, който носи олигархията във вените си и цял живот е бил на власт и е грабил народа. 

НИКОЙ не се и замисли, че т.н. злодей Бареков никога не е бил на власт и не е разполагал с грам държавен ресурс, с който да злоупотреби. В резултат на тази зверска кампания стотици професори, доценти, лекари, учители, творци бяха прогонени със заплахи далеч от ББЦ, макар че се бяха записали доброволно с цел да се противопоставим на тиранията на статуквото. 

Обратно на нас, един най-типичен представител на политическата олигархия Меглена Кунева беше превърната в лице на промяната. Слугинята на Виденов, НДСВ и Тройната коалиция на Станишев, червената принцеса, която пет години получаваше огромна заплата като висш евробюрократ, който не свърши нищо за потребителите, освен голия пиар, платен с наши пари. Същата тази госпожа, която от 15-20 години е Вечната Амбър на властта и по професия бюрократ се оказа любимка и на Борисов. Сигурно му е драго да си управлява с любимите му министри от "омразната" му тройна коалиция. Ако това не е популизъм и лицемерие, здраве му кажи. 

Номинацията на Кунева, която няма и грам досег с училището или университета, за министър на образованието е връх на кадровото безсилие и липсата на експертност за Четворната коалиция и за псевдореформаторите. Няма подобен министър-недоразумение в цялата история на България. 

Няма експерти, няма реформи. Само лъжи и гавра с хората в името на измамна стабилност. Маньовърът на ДБГ да наложи Кунева за министър има проста логика. Госпожата ще бъде аватар на ментора си и бивш министър Даниел Вълчев. Още от НДСВ и от Комисията по евроинтеграция на парламента през 2001 година двамцата вървят ръка за ръка.

Това, което предстои да ви разкаже злочестият и омаскарен Тодор Танев, е как най-после г-н Вълчев ще назначи свой главен секретар в министерството или зам.-министър (най- вероятно депутата Димитър Танев от ДБГ) и ще свърши това, което планират от миналата година - да "усвоят" в своя полза парите от европрограмата за образование в размер на 1 милиард и 300 милиона. Така седянката от времената на Станишев и Орешарски ще се повтори под дебелата сянка на Борисов. А Кунева -образователен министър е зловещата метафора на цинизма и лъжите на "компетентните и красивите" реформатори. Тежко и горко на народ като нас, който наивно и лековерно влиза в капана на подобни лъжливи и вероломни политици и техните медийни чадъри...
И накрая да завършим с по един въпрос към партньорите на госпожа Кунева:
Господа Първанов и Каракачанов,
Как ще гласувате отново за тази, която обвинявахте, че е предала българските национални интереси като е договорила с ЕС неправомерното спиране на 3-ти и 4-ти реактор на АЕЦ Козлодуй? Преглътнахте ли и този исторически компромис? Ще си плюете ли пак на сурата?
Господин Борисов,
Ще видите ли на четири очи министър Тодор Танев да Ви разкаже и на Вас това, което ми разказа и на мен, а именно, че от сутрин до вечер е работил не като министър, а като пъдар, за да дебне любимците Ви от едно време - Вълчев и Кунева да не крадат от парите на децата ни за училища и образование? Нещо, което вече ще правят необезпокоявано, след като решихте еднолично да им подарите под аренда едно от най- важните Ви министерства?

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.02 2016 в 16:42

Боклука вика хвърлете боклука!

30.01 2016 в 23:35

След всичко, което Бареков "сътвори", дори да говори абсолютната истина, каквото и да каже, ще смърди на гнило... Човек би трябвало да има мъничко достойнство и да осъзнава, че като се е докарал до състояние, като неговото, по-добре да изчака да му изтече мандата и да се скрие за винаги от политическата (и телевизионна)сцена...

30.01 2016 в 18:03

След субекта Бареков пристига субекта Трифонов, с главни действащи лица крадецът на туитове и оркестър за да е по достоверно

30.01 2016 в 18:01

Никой бюреков пак изплува от нищото и взе да обяснява как - " Меглена Кунева беше превърната в лице на промяната. Слугинята на Виденов, НДСВ и Тройната коалиция на Станишев, червената принцеса, която пет години получаваше огромна заплата като висш евробюрократ, който не свърши нищо за потребителите, освен голия пиар, платен с наши пари." За Кунева просто не искам и да пиша. Но питам се колко трябва да си нагъл, за да говориш подобни неща при условие, че си последен по активност в Европейския парламент и предпоследен в групата на ECR. www.mepranking.eu/8/state.php?st=BG#ranking - А за неговия слугинаж какво да кажем? В продължение на няколко години, едва смогваше бързичко да си завре послушната главица в задника на поредния си покровител. Жалък си бюрек!)

30.01 2016 в 17:29

Бареков първо да обясни от къде има пари да представя партията си по големите салони в цялата страна, да води тумби"фенове" с автобуси, да раздава безплатни кебапчета и други благини, да живее нашироко, както никой друг честен журналист не може да си позволи- скъпи курорти, скъпо шампанско - не плащаме ли всички ние цената на фалиралата КТБ сега?

30.01 2016 в 17:11

Дудук, я дай на английски, че нещо българския си го позабравил!

30.01 2016 в 17:09

Профилът на Дудука и този на любовница Дудукова са направени така, че може да се публикуват САМО положителни коментари.
ОСТАНАЛИТЕ СЕ БЛОКИРАТ!
Това цензура ли е или медиен геноцид по лично желание???

30.01 2016 в 16:24

Кунева не разбирала от образование, понеже е доктор по право.
А фон де Лайен е лекарка, майка на 7 седем деца, доктор по медицина и

е министър на ОТБРАНАТА НА ГЕРМАНИЯ.

АМА ЗАЩО ПРОСТИТЕ НЕМЦИ НИЩО НЕ КОМЕНТИРАТ, да я оплюят поне така, както това прави нашия "умник" - Дудук???

30.01 2016 в 16:20

Танев е "професор политолог в СУ".
Кои по време на социализма ставаха такива? Най-преданите подлоги на КГБ.

Но Радан си го избра за най-десния "организатор на гражданското движение в РБ"!

Да не говорим, че такъв субект не е особено легитимен в една политическа коалиция. Именно там бяха набутани всички агент-провокатори на Костов (сиреч Радан), начело с главния му корупционер от фонфация Демокрация Караджов.

Какво още не е ясно? Днес, именно Караджов обвини в НС (изживявайки се като "народен съдия") всички от ГЕРБ за пазители на корупцията, понеже гласували не както той си мисли по закона за общ.поръчки. Когато законът е обсъждан и разясняван в комисията, Караджов ходил "по важни дела в чужбина" и не разбрал философията му.
Срам и позор!

30.01 2016 в 16:07

Не тъгувайте за Бареков, пристига Слави Трифонов !