Марешки: ВМРО са измамници, аз ще обединя патриотичния вот на тези избори

Последна промяна на 19 май 2019 в 17:51 1138 0

„На мен и на моите съратници от коалиция „ВОЛЯ – Българските Родолюбци“ се падна огромната отговорност да обединим патриотичния вот, да обединим всички български родолюбци“, заяви лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки в интервю за БНТ.

Той сподели, че много хора напоследък, особено при срещите му из страната, му споделят, че през годините, когато още не е имало ВОЛЯ, са симпатизирали на други и са разочаровани.

„Казват ми, че са подкрепяли политически измамници като ВМРО и другите, които се представят за патриоти, но казват, но сега се чувстват разочаровани и излъгани. По-крайните дори твърдят, че са измамени и то вече години наред. Не само за повишаването на пенсиите, за много още други промени, които така и не са се случили. Тези политически измамници са във властта и нищо не се е променило – продължават да обещават светло бъдеще. Питам ги с какви очи въобще го правят!? Имам информация, че на техните събирания никой не ходи. Не знам как гледат в очите обкръжението си - техните роднини, майките, бащите, децата си. Нали те ще живеят в същата тази България, която ще ни оставят в наследство, ако им позволим да продължават да ни мамят“, коментира още Веселин Марешки.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !