Ненчев: Прикриват решения на НАТО, Герджиков изпълнява поръчки на социалисти

Последна промяна на 17 февруари 2017 в 12:06 4331 13

Служебното правителство огласи проверките на министерствата от управлението на Бойко Борисов и на прицел е бившият военен министър Николай Ненчев, който се очаква да бъде разследван за 45 съмнителни обществени поръчки, проведени от неговото министерство по време на мандата му. „Това са едни лъжи, които прикриват реалните неща, случващи се в държавата“, така Ненчев коментира обвиненията.

По думите му целта е да се коментират обществените поръчки и да се отклони общественото внимание от важните неща, а именно срещата на НАТО в Брюксел и разполагането на военни на НАТО на предна линия в региона на Черно море.

Ненчев наблегна на факта, че по време на мандата му БСП са били категорично против разширяване на присъствието на НАТО в България и затова не разбира позицията на президента Румен Радев и на социалистите. Бившият военен министър е категоричен, че има разминаване между позициите на министъра на отбраната Стефан Янев и Радев.

„Искам да разбера каква е позицията на сегашния военен министър, той подкрепил ли е решение за разполагане на постоянна бойна група в акваторията на Черно море“, пита Ненчев. Той е категоричен, че служебният премиер

Герджиков се е поставил в услуга на българските социалисти. Ненчев смята, че някой дава поръчки за тези доклади. По думите му това е стар изпитан комунистически трик. Бившият министър на отбраната припомни също така, че заради два танка, които са влезли в България по време на неговия мандат, а сега влиза цяла рота с тежка верижна техника в Ново село и няма реакции.

В заключение Николай Ненчев попита президента Радев: „Съвпада ли позицията ви с тази на Путин и Лавров“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15041

13

Стефан

17.02 2017 в 16:53

Йок батка, фул йок! Това от ваша страна няма нищо, освен кухи лозунги, и сутрешни лъжи. Пуснатите от цнн и ббц нощеска опорни фейк нюзчета. До обед целия свят вече им се смее, а вие ги повтаряте и следобед. На следващия ден - наново.

15041

10

Стефан

17.02 2017 в 16:30

На тоя вече ни кеър, ни даже кери могат да му помогнат. Не виждаш ли че има анти на главния мозък, това не се лекува.

Ненчев, искаш ли да обнародвам па личното си мнение за съвременните тенденции в квартетите арфа - гъдулка - вувузела - кастанети? Не е изключено повече хора да се заинтересуват. И аз като тебе не знам нищо за никой от тия инструменти.

31251

9

Denis Rizanov

17.02 2017 в 15:39

стридо минджо, ако не си здравно осигурена, да те черпя малко медикъл кеър? Нуждаеш се от специализиран преглед.

66861

7

El Commandante

17.02 2017 в 14:52

"Затова червените апаши си мълчат и кротуват. НАТО работи в тяхна полза, за премазване на демокрацията в БГ."


Тука шизофренията вече почна да идва малко в повече ми се струва....

31251

5

Denis Rizanov

17.02 2017 в 13:54

"Така, че нахлуването на НАТО преди изборите, въобще не е в полза на демократизирането на БГ.
Затова червените апаши си мълчат и кротуват. НАТО работи в тяхна полза, за премазване на демокрацията в БГ."

Ей днес се случват чудеса.
ДОЛУ нато! ДОЛУ! ДА ЖИВЕЙ димукрацийта!
НЕ на нато, ДА на димукрацийта!
)))))