Партията на Бареков все още била жива и се стягала за местния вот

Последна промяна на 23 декември 2014 в 21:15 4158 12

Снимка Стефан Марков / Булфото

Мария Календерска.

"Николай Бареков много добре обясни причините за решението си да напусне коалицията „България без цензура“. Той каза: „Аз не искам Вашите грехове, носете си ги Вие със здраве, аз ще нося своите“. Той не беше съгласен с гласуването, с което част от депутатите от БДЦ - групата, от която нашата партия беше част със своите шестима депутати, подкрепи закони, които са изцяло на управляващите“.

Така Мария Календерска – председател на Контролния съвет на „България без цензура“ и половинка на Бареков, аргументира пред bTV решението на бившия журналист да свали доверието си от парламентарната група на Българския демократичен център.

Тя беше категорична, че лидерът на ББЦ не бива да носи отговорност за чиито и да било бизнес интереси.

Мария Календерска подчерта, че ББЦ продължава да съществува като партия и съобщи, че преди дни партията е станала на една година.

След празниците Николай Бареков ще проведе срещи със структурите по градовете, с които ще започне обсъждането за предстоящите местни избори, каза още половинката на бившия журналист.

Календерска твърди, че преди около месец Любен Дилов-син е предложил на самата нея да стане говорител на коалицията:

„Така или иначе, на него му предстои една тежка задача – да говори с думите на хора, които може би не мислят еднакво“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.12 2014 в 06:48

Оня ден на летището във Франкфурт Дудука го видях в мнного кисело настроение. Не ми е работа, но дудучката може да го попита, трите мацки дето бяха с него, дали са му оправили нсстроението после в хотела?:))))))))

24.12 2014 в 11:08

ама има ли такава партия ббц ?

24.12 2014 в 09:14

Най-точно политическата персона "Дудудк" се описва със заглавие отпреди седмици,което беше в смисъл "отвратен от себе си,Бареков се напусна".
Този краен продукт от житейското храносмилане ще се активизира отново,когато му активизират финансирането.Тогава пак ще е готов да носи отговорност,дори и за чужди грехове.Ще поизтупа прахоляка от "онзи" букет,защото той(КОЙ ?!) го е прибрал и си го пази.Нишо,че малко е поовяхнал от 2009г.-любовта (към гласовете на тъпия електорат...властта,парите...) си е за цял живот.
А за нормалните хора остава Надеждата,да доживеят Коледата за тези свине! Ама само с чакане не става....!

24.12 2014 в 07:23

ББЦ ще работи здраво и ефективно, само ако няма продажници в структурата. Тоест Лидер нямат място там!

24.12 2014 в 06:48

Е, то е ясно, че дудучката ще подкрепи дудука. След четири години, дори и да са история, ще са се налапали здраво.

24.12 2014 в 00:59

В петък станахме свидетели на грандиозен гаф, когато се наложи деписету открито да подкрепят борисов в общите им престъпни действия.
Веднага след това се взеха спешни мерки да се поприкрие тая позорна коалицията м/у бойку и началника му от сараите.
За това ббц се прероди(обнови, катарзисира итнт) и пеев пое директен контрол върху тях. Сега вече могат спокойно да крепят боко харем във всички решаващи моменти.
За Радан и реформаторите, остава незавидната роля да дават вид, че не всичко се командва от сараите, че се борим с олигархията и ще правим реформи.

24.12 2014 в 00:56

#05 Не си прав. Като политическа формация и Дудука може и да се изтекли вече в канализацията, но те ще продължават да получават субсидия още 4 години. През това време има още доста предстявления да ни спретнат. Не ти ли е забавно? ББЦ и Дудука са живо доказателство, че в политиката има живот и след смъртта.

24.12 2014 в 00:11

Аз па умрем от любопитство, как не ви мързи изобщо да поглеждате към тия. Мимолетна конструкция, вече може да се смята за изчезнала. И създателите и, и противниците и разбраха че е станала грешка, и я хвърлиха в кофата. Ще вряска от там додето мине буклукчийския камион, и кво толкова?

23.12 2014 в 21:54

В политически аспект г-н Бареков се извърта толкова бързо, че чак целува задника си от бързина. И тъй като в последните дни и седмици това въртене е постоянно, изглежда че устните му не се отделят от задника му :-)))
Много е чевръст, милия...

23.12 2014 в 21:31

Говорителя Дилов наистина може да му стане сложно, след като има депутати в тази група, които подкрепят управляващите и такива, които са опозиция. Какви ли ще ги говори говорителя?