Първанов: Министър Ненчев да си ходи заради отварянето на досиетата

Последна промяна на 30 май 2015 в 10:06 5356 18

„Министър Николай Ненчев рано или късно, по-добре рано, трябва да си отиде”. Това заяви лидерът на АБВ Георги Първанов по Нова тв.

Георги Първанов поиска оставката на министър Ненчев, заради решението му да бъдат отворени досиетата във военното разузнаване. 

„Разбрахте ли от отварянето на досиетата кои са доносниците и кои са работили за България”, заяви Георги Първанов, чийто агентуран псевдоним е "Гоце". 

По думите му в досиетата на военното разузнаване има имена на хора, които са работили за България и продължават да го правят. „Има имена на живи хора, някои от които са на високи постове в чужбина”, категоричен бе Първанов. 

Като се види, че законът е калпав, а то се вижда, той трябваше да се ревизира и повече да не се бърка в тази рана, обяви лидерът на АБВ. 

„Военното разузнаване, в което включително и сега работят хора, които са започнали преди 1989 година, беше много ценено във времето, в което аз бях върховен главнокомандващ. Експертизата, информацията на нашите разузнавачи, военни и граждански бяха много ценени от натовските ни партньори. Ние работихме много добре. Помагали сме и в редица мисии“, каза още Първанов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.05 2015 в 20:35

Агента Гоце не се измори да словоблудства, за да си защити парите от Кремъл, и е прав, няма избор, алтернативата е господарите му да го претрепят.
Долна комунистическа мазна подлога, ето това е Гоце!

31.05 2015 в 09:42

И защо да не се отворят досиетата? Стига с това лицемерие бе "товарищ" агент Гоце !Стига! Щели да се "опoвестят" имената на "заслужили" българи-предатели ,които са служили НЕ НА БЪЛГАРИЯ ,а са обслужвали ,като "ПОДЛОГИ"..съветското КГБ и ГРУ ,на СССР .Зaтова ли ви "боли" ,че ще ви "лъснат" ..подлостите ,които вършехте "от името " на България и народа и !?? Засрами се малко бре джуреевец / полу-циганин/ .Ще те "призова" с много "академични" .."интелигентни думи"/ :):)/ Защо не идеш да се завреш по-добре,в задника на баща си циганина ,дошъл в пернишкото село Сиришник..от търговишко /Делиормана /?Или по-добре ...на майка си в....там откъдето си излязъл...! Ама вие комунягите с вашата наглост "плачете" просто за един "унгарски" ..адмирал Хорти,който както в Унгария през 1920-22 госдина ..да посече и ИЗТРЕБИ българските комунисти.Ако имахме такъв политик или военен ,навремето ..100 пъти щеше да е по-добре в България и Руската болшевишка империя ,нямаше да може да си пусне "пипалата" дълбоко у нас!!!

30.05 2015 в 22:20

Първанов, Хуйлооо
Лала лала лала

30.05 2015 в 20:59

Кой беше този милиционер на снимката?

30.05 2015 в 20:21

Ба си троловете, тука има само двама трима истински хора

30.05 2015 в 20:17

до българи:
Но нито КГБ нито ЦРУ си оповестиха разознаването, но ние великата нация го правим

30.05 2015 в 17:06

До "Ужас":

Въпросът не е дали са били доносници или не са били годни ддри и за това.

Въпросът е, че РУМНО и ВКР са били филиали на КГБ и ГРУ, тоест тези красавци са служили на чужди държави и са обслужвали чужди интереси, почти винаги противоположни на българския национален интерес.
Правят го и в момента като атакуват Българския военен министър!
Но ти "Ужас" го знаеш много добре това.

30.05 2015 в 16:59

Ние, българите, пък казваме Първанов да си ходи, заедно с шлемовете си.

30.05 2015 в 15:14

абе, хора вие сте дебили... Военното разузнаване няма нищо общо с доносниците на ДС. Няма нормална държава, която да си е публикувала публично хората, които са във виенното разузнаване! Пълен ужас! Като чета коментарите ви си мисля, че тази съдба, която имаме в България ни е малко, но пък с такива профани, които са самозвани многознайковци се движим към Кения с пълна газ!!!

30.05 2015 в 12:51

Явно,троловете трябва да си изяснят:Що е то Разузнавач и що е то доносник !