Реформаторите се жалват пред Борисов: Горанов не ни уважава

Ивайло Анев Последна промяна на 12 ноември 2015 в 14:16 2250 3

Снимка БГНЕС

Председателят на вътрешната комисия в НС Атанас Атанасов.

Председателят на вътрешната комисия в парламента Атанас Атанасов (РБ) е изпратил писмо до премиера Бойко Борисов, в което изказва възмущението си от това, че финансовият министър Владислав Горанов е отсъствал от вчерашното заседание на комисията.

"Вчера се проведе заседание на председателствената Комисия по вътрешна сигурност с основна точка в дневния ред - Обсъждане и гласуване на Законопроект за държавния бюджет", пише Атанасов в специално съобщение до медиите.

На заседанието е бил поканен и Горанов, за да представи законопроекта. "Смятам, че нуждата от присъствието на министъра е публично известна. По неясни причини Горанов не се яви на заседанието", пише още той.

Атанасов определя поведението на финансовия министър като неуважение към Народното събрание, Горанов погазил и свое конституционно задължение.

"Обръщам се към Вас, защото смятам, че грижата за доверието на обществото към държавните институции, на първо място трябва да е грижа на представителите на самите институции", пише Атанасов до Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.11 2015 в 08:33

То Горанов, Борисов и компания не уважават България и интересите и, та Вас ли да уважават, че сте същите подлоги като ГЕРБ

12.11 2015 в 15:19

Че той мизерника Горанов и народа не уважава както сам си ни каза в прав текст. Важно е кой го е назначил и му дал възможност да вземе субсидия и процент от свършена работа останалото е практика на наш гръб... Един алчен човек учил за пари какви следва да са му интересите .. има си цена много ясно. Копеле колко сме безсилни направо ми е смешно..

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2014/11/05/2413469_sluchaiat_vladislav_goranov/

12.11 2015 в 14:26

Ку*вите никой не ги уважава (освен отзад), нищо че много ги ползват.