Шефът на НАТО на посещение у нас

ОFFNews Последна промяна на 10 април 2014 в 07:36 1881 5

Андерс Фог Расмусен
Андерс Фог Расмусен

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен ще посети София днес, за да обсъди украинската криза с президента Росен Плевнелиев и представители на кабинета. Основна тема на разговорите ще е ролята на България като външна граница на ЕС и страна с морска граница с Русия.

Визитата е по покана на държавния глава. Предвидени са още срещи премиера и министрите на отбраната Ангел Найденов и на външните работи Кристиан Вигенин. 

Расмусен пристига в България, след като у нас беше един от неговите заместници Тери Стаматопулос. Той се включи в честванията по случай 10-годишнината от влизането на страната ни в алианса.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.04 2014 в 14:38

What does an armed US citizen do in Ukraine?
Come for bacon. или Приехал за Салом

http://youtu.be/w3NgHXZjb9E

Наши окружили и блокировали автобус, действительно наемники подтверждены! Есть там и негры, все англоязычные, они пытались уйти от преследования, но упорство наших ребят возымело действие! Наши скандируют: "Фашисты, сдавайся!" и раскачивают автобус. Эти наемники будут взяты в плен, чтобы предъявить иностранцам и отрутам с ахметами деяния их рук! Прихвостни запада прислали УБИЙЦ в Донецк! ПОЗОР ХУНТЕ, ПОЗОР ТАРУТЕ, ПОЗОР АХМЕТОВУ, ПОЗОР БАНДЕРОУКРИИ!

10.04 2014 в 12:07

//Варшавския договор България също беше специализирана в областта на компютри и софтуер и реализираше продукция главно с кражби.//

Чул пък не довидял, технологичният шпионаж съществува от как свят светува, разбира се че не е било по силите на България да направи големи открития в ИТ технологиите, за което трябват много пари а най-вече пазар.
Но да се омаловажават постиженията без да се знае колко много беше постигнато е просто дрънкане.

Сега като има огромни възможности за кражби, защо нищо не е постигнато та и едно радио не е произведено.

Просто, много просто, защото това не е по силите на шлифованите комунделни мозъци.

10.04 2014 в 10:54

Има проблем в България от компенциите на НАТО и той е, че България в рамките на НАТО се е специализирала в софтуера. По време на Варшавския договор България също беше специализирана в областта на компютри и софтуер и реализираше продукция главно с кражби. Сега, когато младите надежди в стъклариите са от джебелско, а всеки с малко умствен багаж е я в Гугъл, я в Майкрософт представяте ли си България да набавя софтуера по друг начин освен с кражби. Кражбите на софтуер не са като другите кражби, тук трябва голям капацитет, за да разбереш какво си откраднал, а понякога и това не помага при много големи системи. Взеха да се случват странни неща, като изчезване на самолет безследно, обръкване с броя на руските войски покрай Украйна и доста такива, които при съвременните системи могат да се обяснят с краден софтуер който само уж работи коректно. Другарите, които оджебелиха всичко имат опит с такива неща 1996 разораха цялото БНБ, за да търсят кабелна повреда по мрежата, после фалираха 16 банки, ама и те като маймуната помнят само седем секунди... и продължават да правят каквото си знаят

10.04 2014 в 10:32

Нещо тия от НАТО повече са загрижени някой да не събори паметника на "Съветската армия" в София и да не би БСП да падне от власт и такива като Гарелов и Кеворк да не бъдат изгонени от TV,тъй като простите българи не могат да видят на географската карта,че точно срещу Крим се намира най- голямата и въоръжена до зъби армия на НАТО в Турция и могат от брега си да замерят тия в Крим с прашки.

10.04 2014 в 08:37

Къде ги комунделите, да не им дадоха премии от субсидиите за щастливи свине и свободни кокошки, и да запрашиха за Крим, че там яйцата и салото са кът.