Цветанов ще съди Станишев за набеждаване

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2016 в 10:06 5892 12

Ще си потърся правата като заведа дело за набеждаване към Сергей Станишев. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в ефира на Нова телевизия.

Във връзка с това, че в петък оглави Вътрешната комисия, Цветанов посочи, че това не е било негова цел. „Ангажиментите, които имам в партийно естество са доста големи. Самият факт, че има 8 парламентарни групи означава, че диалогът трябва да бъде постоянен. Тази нова позиция ще бъде допълнителна отговорност”, поясни Цветан Цветанов. Той посочи, че не се „завръща” в сектора за сигурност, тъй като не е излизал от него. „Дали си член, или председател на вътрешната комисия еднакво е за всички.

На въпрос дали го радва, че са го подкрепили за председател на Вътрешна комисия хора, които преди да се състави правителството не са искали той да е министър на вътрешните работи и хора ,които са го обвинявали за подслушване, Цветанов отговори: „Връщате ме в един период, който смятам и се надявам, че няма да се случи при друг политик в България. Това беше изключително тенденциозно”.

Той припомни, че тогавашният лидер на БСП е излязъл с донос, компромат, анонимен сигнал. „ Това беше 20 дни преди кампанията през 2013 г. По време на кампанията това беше мотото им. Ще си потърся правата като заведа дело за набеждаване към Сергей Станишев”, посочи Цветанов. Той обясни, че в момента адвокатът му подготвя всички необходими документи за завеждане на делото. „Исках да приключат всички дела, за да мога да се заема и с тези работи.

По думите му, това е съвсем закономерно. „Не смятам, че един политически лидер, още повече като е на нивото на ПЕС, трябва да има подобно поведение. Истината трябва да излезе. Трябва да предотвратим политическият живот на страната да бъде замърсяват по този начин”, категоричен е Цветан Цветанов. Цветанов отрече, че търси реванш. „Искам да продължи тази справедливост и да не бъде в обсега на който и да е политически лидер подобна политика”, коментира Цветанов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.02 2016 в 10:15

Тролове са напълнили сайта и се борят "ДО СМЪРТ", да убият с минуси и плюсове ВСИЧКИ ДРУГОМИСЛЕЩИ!

Затова се пишат "демократи" защитници, за да не позволят друго, освен тяхното мнение.

УЖАС и ГАДОСТ!

21.02 2016 в 19:43

Тролове са напълнили сайта и се борят "ДО СМЪРТ", да убият с минуси и плюсове
ВСИЧКИ ДРУГОМИСЛЕЩИ!

Затова се пишат "демократи" защитници, за да не позволят друго, освен тяхното мнение.

УЖАС и ГАДОСТ!

21.02 2016 в 19:41

Може да не е свършил нищо за народа през годините, но по медиите е активен.

21.02 2016 в 17:12

Армията на зъбатата Ади-Белла - Пиярката на Костов е на крак.
НЕ ДАВА ДУМАТА, използва ВСЯКА новина по сайтовете за "ДЕМОКРАТИЧНО" оплюване, обиждане и омаза към ВСЕКИ, застрашаващ Раданчо-джуджето Дългоноско.

21.02 2016 в 13:04

Нещо се влюби страстно Цвъки в БГ "правосъдието".Вместо да го осъдят,взеха,че го направиха невиновен и сега-той съди.Пък и като шефче на Вътрешната комисия,еха,самочуствие доби.
Тези хорица,чийто живот почерни,колегите ми от Горна Оряховица,не посмяха да го съдят.Да се беше случило в Щатите......щяха да се пенсионират предсрочно,от обещетенията,които щеше да им плаща и до ден-днешен.
Не виновен Цвъ Тиквун Втори-хората си го избират.

21.02 2016 в 12:36

@iva atanasova
Явно ива (с малки букви от самоНЕуважение и НЕграмотност)не е наясно с ПРАВОТО и ЗАКОНИТЕ.
Но се изцепва тъпо и неграмотно, ръси акъл, дето го няма!

ЗАЩОТО у нас има образовани ПРАВИСТИ, които не четат глупостите и измислиците на ПРОСТАЦИ и ДЕБИЛИ по сайтовете,

а първо знаят, после спазват ЗАКОНИТЕ-това им е работата.

21.02 2016 в 11:40

А така, Цветанов, мухльото е организиран престъпник и трябва да получи възмездие, но ако е за десетина хиляди не си струва, Радан ще му ги плати, нали са комбина. Няколко години пандел ще му прилягат добре на злодейчето, а и един здрав бой ако, ти падне на чалъм. Народът чака възмездието с нетърпение.

21.02 2016 в 11:09

Да съди по-бързо докато има каки под ръка. Двете каки станаха пословични, едната кака беше известна като семейната приятелка на цвъцко. Явно има и други каки в запас. По време на първото му царуване направо по телевизията нареждаше какво да прави например административния съд. Питам се румънският опит,който ще внедряваме има ли процедура за подобен случай, или румънският опит ще се прилага само към политическата,нарко и бизнес конкуренция.

21.02 2016 в 11:08

Чисто и просто (къпан милиционер) тоя посерко надмина по наглост, глупост и простотия и пъдаря на тато - тиквоций велики, простака на републиката, само това чучело на разбра, че лакърдиите му дикиш не ловят, а още по-малко ще съди и осъди червен другар - политик и то серГей, кучката водач на ПЕСовете, прост, крадлив и заядлив милиционер това е цвъко тъщин.

21.02 2016 в 11:05

ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ЯВНО НЕ Е ЧЕЛ МОТИВИТЕ НА ВКС! А ТЕ СА МНОГО ЯСНИ! ЧЕ ТОЙ Е НАРУШИЛ ЗАКОНА! НО ПРОКУРАТУРАТА НЕ Е ПОВДИГНАЛА ОБВИНЕНИЕ ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ДЕЯНИЕ!А ЗА МАЛКА ЧАСТ ОТ СЪСТАВА И ЗАТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН! ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА СЕГА НЕ МУ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ СЪОБРАЗНО УКАЗАНИЯТА НА ВКС? ! А ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ХИЛЯДА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!ЗА ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ И РЕД ДРУГИ