"Тефтерите на Цветан Василев са по-опасни от тефтерите на Филип Златанов"

Последна промяна на 30 март 2015 в 19:10 5376 5

Снимка БГНЕС

Депутатът от БСП Георги Кадиев заяви, че "тефтерите" на банкера Цветан Василев са в пъти по-опасни от тефтерите на Филип Златанов.

Това написа Кадиев в профила си във Фейсбук по повод интервюто на банкера, в което той обясни, че е предоставил данни за високопоставени българи, както и доказателства към тях, на двама нотариуси от две различни държави.

Колкото и да ме убеждават в тайната на отношения клиент-адвокат или клиент-нотариус, абсолютно съм убеден, че поне две разузнавания имат достъп до тези показания плюс доказателствата към тях. Което означава пълно компрометиране на националната сигурност, подчерта Кадиев.

Представям си на колко политици, съдии, прокурори, полицаи и т. н. са в несвяст заради откровенията на Цветан Василев, депозирани при двама нотариуси от две различни държави. Нали си представяте как всеки с тази информация може да манипулира най-важните хора в държавата, коментира депутатът.

Тефтерите на Василев са в пъти по-опасни от тефтерите на Златанов. Затова е по-добре да излязат на бял свят сега. Те са доказателства за престъпления по НК, не просто гаранция за нечий живот. Те са краят на българския преход. Необходимата чаша с цианкалий, за да започнем начисто, написа още Георги Кадиев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.03 2015 в 00:54

Засрамих се, че написах това под лицето на това същество. Защото то е смазано зъбно колело от целия механизъм на който е време да дръпнем шалтера!

31.03 2015 в 00:46

По прав от Пацо .. няма!

Вече не сме децата на прехода, вече сме нейн продукт. И с цялото си съзнание, че това послание няма да бъде разбрано, както би трябвало ще го напиша, както го изричам!

ВРЕМЕ Е! Както всяко поколение и ние да извоюваме нашата битка. Българи сме! Непокорни! Свободни! Юристи! Инжинери! Програмисти! Работници! Време е да заметем тази измет, която се насади в устройството ни на живот, като върхушка диктуваща следващия ни ден! Ако не кажем "СЕГА ИЛИ НИКОГА" то следваме грешките довели ни дотук.

Сега!
Българин!

30.03 2015 в 23:40

ЕЙЙЙ...МНОГО ГИ ЗНАЙ КАДИЙЧЕТО :) ОТ КАТ БАЙ МИТЮ ГЕСТАПОТО МУ ДАДЕ ДА НАПИШЕ СТАТИЙЦА И СЕ ИЗЖИВЯВА КАТ'ЕДИН СТРАТЕГ ОТ МИРОВЯНЕ! ШЕ РЕЧЕШ НАПРАВО ЕДИН "ДИМИТЪР ПЕНЕВ" АМИ ДАЛИ ТАМ В НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНИТЕ ФЕНТЪЗИТА НА ЦЕЦО ТРАГИЧНОТО БАНКЕРЧЕ НЯМА И НЕЩО ЗА ДАЛАВЕРКИ С ЕЛЕКТРИЧЕСТВО, ПОКУПКО ПРОДАЖБИ НА ТОК, ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ И ПРОЧЕЕ...

30.03 2015 в 20:45

Чаша с цианкалий... Ама той поет, бе! Какви ги е накъдрил само! Може пък и да е блъф. Някой видял ли го е да ходи при нотариус? И какво е правил там? Къде, в кои държави, са тези нотариуси? Ако има какво да казва, да дава по същество. Стига дъвки само.

30.03 2015 в 20:21

За съжаление ДОРИ И ДА ИЗЛЯЗАТ ВСИЧКИ ФАКТИ за политиците и техните мръсни далаверки НИЩО, АМА НИЩО няма да се промени, защото няма автентична гражданска структура и енергия за промяна.
Всъщност както сам Цветан Василев казва в интервюто а Дачков "Всеки среден българин знае, че всички партии са от едно и също кошче за боклук". само че банкерът може да приложи някои потресаващи факти.
На всички им е любопитно да се извадят кирливите ризи, но и с тях и без тях в БГ нещата няма да се променят (сори за песимизма). Какво стана като извадиха досиетата на агентите на ДС - нищо. Те пак заемат ръководни длъжности и отново са начело на партийните елити.