Външният министър е виновен за случилото се в Лондон, смята Мирослав Найденов

Последна промяна на 08 февруари 2016 в 14:11 3952 9

Външният министър е виновен за случилото се в Лондон, смята Мирослав Найденов

Външният министър Даниел Митов и посланикът ни в Лондон Константин Димитров носят вината за случая в Лондон. Това смята бившият министър на земеделието Мирослав Найденов. От събота той е председател на Съюза за стопанска инициатива. 

Миналата седмица, при визитата си в Лондон, премиерът Борисов беше поставен в неловка ситуация. Този скандал е пробив в организацията, за който вина носят външният министър и посланикът, каза пред журналисти Найденов, цитиран от БТА.

Ако външният министър беше от ГЕРБ, това нямаше да се случи, подчерта Найденов. Това мероприятие беше ресорно - като министър на земеделието съм правил много срещи, но никога не съм допускал премиерът да изпада в подобна ситуация, каза Найденов.

С данъци няма да направиш народа по-здрав, това може да стане с други неща, като реформи например, коментира още Найденов предложението на здравния министър Петър Москов за въвеждане на "данък вредни храни". Подобни данъци са безумни, заяви Найденов. По-добре е да се направят стандарти за храните и те да се поддържат, отколкото да товарим дребните производители, каза още бившият министър на земеделието.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.02 2016 в 19:09

На калпавия х... вълната му пречи!

08.02 2016 в 18:29

Разкарай се от обществото бе крадлив боклук!

08.02 2016 в 15:23

Мършата ни казва откровено, че герберите първо пишат сценарий (удобен за изпълняване от бойко!), внимателно режисират представлението, подбират публиката, тоест репортерите, правят поне две репетиции с уточняване на разположението на камерите, осветлението, микрофоните и пр. и чакат боко да си научи репликите. Тогава външният министър одобрява, утвърждава и поема цялата отговорност за евентуално проникване на вражески елементи, задаващи нерегламентирани въпроси.
Според мен, ако беше малко по-умен, щеше да си трае, ама така са герберите - не мое да траят. Се гледат да се изпразнят вербално.
Греша ли, или това може да е опит за връщане до герберската хранилка? Такова подмазване не е без причина.

Поздрав!

08.02 2016 в 15:12

И по каква точно причина се налага да ни осведомявате за мнението на някакво леке с прякор Мършата?

Меродавно за какво е то?

08.02 2016 в 15:07

Туй 47-годишно развалено врачанско месо защо го вадят от фризера?

08.02 2016 в 14:39

Стига бе да ви клатат анадолските манафи! роска плашипутарникова - с наклонена кратуна, тоя и той с наклон го "пускате". Да не би да го гласят и него за някоя подложна салфетка около изборите? Пластмасовата патица за разсейване на гласовете?
Ма не може една особа с прякор МЪРШАТА да се опитва да влиза пак в политиката бе! Ми че то Йоло Танграта е къде къде по-читав от тая зараза!
Силно съм възмутен.

08.02 2016 в 14:35

Не щете бареков, не щете волен, не щете слави, панов, на ви още аромат тогава.

08.02 2016 в 14:27

Премиерът на една страна трябва да умее да излиза от всякакви ситуации!!!! Нашият освен, че е прост и не може две думи на кръст да върже успя да се омотае в собствените си лъжи, избягвайки да отговаря на така важните за всички НАС въпроси.

08.02 2016 в 14:23

И какво лошо се е случило в Лондон, питам аз???