Веселин Марешки откри многохиляден митинг в Милано

Последна промяна на 21 май 2019 в 13:08 1734 0

„Здравейте, патриоти на Италия! Уважаеми господин Салвини, приятели! Нося ви поздрави от красивата ни България и от партия ВОЛЯ”. С тези думи лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки се обърна към симпатизантите на италианския вицепремиер и президент на ЛИГА Матео Салвини.

В Милано се проведе грандиозен предизборен митинг. По лична молба на Салвини, Марешки откри митинга на италиански и обра овациите на хилядите присъстващи. Редом с него беше и Марин Льо Пен – президент на „Национален сбор”, Франция. Тя беше в София в началото на май по повод откриването на кампанията за Европейския парламент на партия ВОЛЯ. 

„Ние виждаме огромния успех на Салвини и ЛИГА, и подкрепяме вашата твърда антимигрантска политика! Браво, Матео! Вярвам, че всички заедно можем да променим Европа, да върнем разума и сигурността. Тази безсилна, подчинена и нападната от мигранти Европа отива в историята. С нея си отиват и старите лидери. На ход сме ние – патриотите. Ние знаем как да я възродим. Ще поставим на първо място европейските граждани, тяхната сигурност и висок стандарт на живот. Заедно сме много силни, защото имаме воля. С вашия Капитан Матео, с Марин от Франция, с ВОЛЯ от България, с всички наши приятели от патриотичното ни семейство – ние сме непобедими!”, каза още Веселин Марешки в речта си в Милано.

Евроизбори 2019

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !