Жената на Бареков издаде наръчник за продажника

Последна промяна на 24 март 2015 в 09:31 6913 15

"Български демократичен център” ЕООД предлага търговия на дребно, актьори под наем втора, трета и четвърта употреба, наръчник на продажника и друга литература, писане на концепции, законопроекти, речи, обещания и др, продажба на вторични суровини, гласувания в социалните мрежи, анкети, допитвания и т.н. за % от 16 млрд. Цената за тези услуги е 30 сребърника за съвременен Юда (по курса на деня). Редовните клиенти се ползват с отстъпки и бонуси".

Тази обява се разпространява от Мария Календерска, жената до лидера на "България без цензура" (ББЦ), съобщи Нова телевизия.

Партия БДЦ се роди в неделя, когато на своя трети конгрес ЛИДЕР се преименува на "Български демократичен център". Към нея се присъединиха и отцепниците от "България без цензура" на Николай Бареков.

Преди това така се наричаше парламентарната група, която влезе в Народното събрание с коалицията около ББЦ. Депутатите на Бареков веднага се разграничиха от него и кръстиха групата си БДЦ.

"Български демократичен център” ЕООД е реална, работеща фирма, със съвсем законни услуги. Тя е регистрирана с 2 лв. капитал. Аз съм първият заявител на тази марка, защото името беше измислено в нашия офис", призна Календерска.

Тя обвини съпредседателя на новата партия БДЦ и бивш секретар на ББЦ Стефан Кенов, че е изнасял мека мебел и компютъри от централата на ББЦ, за да ги занесе в централата на новата формация.

"Много е жалко, това е български депутат, който трябваше да защитава около 300 000 души, които са гласували за тях и изведнъж взима мебелите от офиса на „България без цензура” в Бургас да ги пази и сега си е открил офис на „Български демократичен център със същите тези мебели, които са купени с дарения. Това са столове, маси, компютърни конфигурации. Това са смешоци – нещо средно между смешник и мишок", коментира Календерска.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.06 2015 в 11:12

Дудуклиева май пощипва от белото на мъжо си :D...с тоя изцъклен поглед...

24.03 2015 в 17:13

ха-ха, нещастници. Да замълчат и да се скрият...

24.03 2015 в 17:01

базедова болест май има тая

24.03 2015 в 15:04

Още какви простотии ще роди главата Барекова и тези на най-приближения му кръг. ЧОВЕЧЕ ПОКРИЙ СЕ. ИЗЧЕЗНИ. И НЕ СЕ ПОЯВЯВАЙ ПОНЕ 15 ГОДИНИ. Толкова бяха достатъчни на Румен Гечев да се изявява отново като корифей на финансите, след като фалира държавата при Виденов. И него хората го бяха го замервали с лайна, но метафорично. А Бареков, повече от натуралистично. След като мина през колко партии и организации за няма и година, след като не се отказа от евродепутатски мандат, в полза на българските жени, с каквото обещание, бе избран, като имаше подготвен кабинет, но не му стигнаха някакви си 45% за мажоритарна победа на изборите, защо не се покрие вдън земя, в горите тилилейски, през девет земи в десета. Да си облича бялата риза и да отива на майната си и оттатък.

24.03 2015 в 13:42

Значи много са ми смешни девойките, дето се зелепят за политици и чрез тях искат да осъществят своя собствена продуктивна кариера. Не става бе, момичета! Колкото повече си показвате носа, толкова по-зле. Хванете си собствен занаят, докажете се без да имате нещо общо с мъжлетата си, пък и няма да им обирате резила. Този идиот след европарламента му свърши далаверата. С какво ще си храниш детето бе, маце??

24.03 2015 в 12:23

ШИЗОФРЕНИЧКА

24.03 2015 в 12:17

Тая с този поглед е не ми харесва. Трябва да смени дилъра. :)

24.03 2015 в 11:54

Много стресирана ми се вижда жената, сигурно е жертва на домашно насилие.

24.03 2015 в 11:48

Само на мен ли ми се струва, че има опастност да и паднат очите като по анимационните филмчета?

24.03 2015 в 11:41

Много стресирана ми се вижда госпожата, сигурно е жертва на домашно насилие.