Жената на Бареков - независим кандидат за кмет на София

Очаква подкрепата на Реформаторския блок и Протестна мрежа

Ива Оприкова Последна промяна на 29 май 2015 в 15:54 13931 25

Снимка БГНЕС

Жената до евродепутата Николай Бареков Мария Календерска ще се кандидатира като независим кандидат за кмет на София за местния вот. Кандидатурата й ще бъде издигната от Инициативен комитет.

"Мария Календерска е познато лице в медийните среди, има си своята популярност. Инициативен комитет ще издигне нейната кандидатура за кмет на София. Средата и приятелите на Мария Календерска са повече от Реформаторския блок и от тях тя очаква голяма подкрепа. Обществена тайна е, че е свързана с "Протестна мрежа" и беше активен участник във февруарските протести. Убедени сме, че като надпартиен кандидат ще получи по-добри резултати", разкри за OFFNews лидерът на партията Николай Бареков.

Днес и утре се провеждат събрания на партийния елит на "България без цензура" в София. На сбирките ще се избере нов шеф на софийската организация на "България без цензура". Предстои партийния елит в столицата да реши дали "България без цензура" ще подкрепи надпартийната кандидатура на Мария Календерска, която и в момента е председател на Контролния съвет на партията.

На партийната сбирка ще се обсъжда и втора кандидатура за водач на листата в София за кметските избори.

"Ген.-лейтенант Люцкан Люцканов, който е член на Съвета на регионите на ПП „България без цензура” и бивш командващ Сухопътни войски също е предложен за кандидат-кмет на София от един район", заяви Бареков и допълни, че очаква партийното заседание да се превърне в истинско състезание на идеи и концепции между номинираните.

За кметските избори в столицата и големите градове " България без цензура" очаква да работи в сътрудничество с коалиционни партньори. На въпроса: Кои са те?,  Бареков отговори многозначно: От парламента са, но не искам да конкретизирам.

В интервю за OFFNews още през април лидерът на "България без цензура" разкри детайли за кандидатурите на партията в София и Пловдив.

"Изключително близък човек до мен, на когото вярвам безпрекословно, ще е кандидат за кмет на София. Човек, който е участвал в протестите през февруари срещу Бойко Борисов и активен участник в протестите срещу модела КОЙ. Ако имам подкрепата на гражданите  на Пловдив, и на бизнеса, бих се кандидатирал за кмет и предложил алтернатива на модела СВОЙ", казва Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.06 2015 в 19:40

Обидно е подобни простакеси да опорочават толкова сериозен вот с присъствието си. Обидно е, че всеки може да се кандидатира за кмет на столицата. Това е една обикновена дрипла от Благоеград, която за един чифт маркови ботуши беше готова на всичко. Днес е канддат-кмет на столицата. Че няма да я изберат за кмет е ясно...но е достатъчно да влезе в СОС. Омерзен и възмутен съм. Няма справедливост в тази държава. Крумееееее, жалко че не играем по твоите закони вече!

31.05 2015 в 19:50

И ТАЯ Е ЗАРАЗЕНА С ЛАЙНАТА, КОИТО СЕ ОЛЯХА ВЪРХУ ДУДУКА-КОНДОМ В ПЛОВДИВ! "АКО ИМАМ ПОДКРЕПАТА НА ГРАЖДАНИТЕ НА ПЛОВДИВ И НА БИЗНЕСА, БИХ СЕ КАНДИДАТИРАЛ ЗА КМЕТ НА ПЛОВДИВ И ПРЕДЛОЖИЛ АВТЕРНАТИВА НА МОДЕЛА СВОЙ"!!!!! АБЕ КОНДОМ СКЪСАН, НЕ ТИ ЛИ СТИГНАХА ЛАЙНАТА С КОИТО ТЕ ОЛЯХА В ПЛОВДИВ, ТА ИМАШ ОЧИ ДА ГОВОРИШ ЗА ПЛОВДИВ???????!!!! АМА ТИ НАИСТИНА НЕ СИ ДОБРЕ! ВСЕ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ КАТО ОТИДЕШ В БРЮКСЕЛ, МАЛКО ЩЕ ВЛЕЗНЕШ В ЧАС, ТАМ МЕЖДУ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, ЩЕ СЕ ОГРАМОТИШ МАЛКО ПО ВЪПРОСИТЕ НА НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ, НО ЯВНО ТВОЯТА ЧЕРЕПНА КУТИЯ НЕ РАЖДА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА МИСЛИШ КОЙ ДА ТЕ ИЗЧУКА.......!!! ПЪК СИ И ЗАРАЗИЛ ОНАЗИ ТВОЙТА МЕТРЕСА, ДЕТО НЕ СЕ СРАМУВА ДА СЕ ЯВЯВА НАВСЯКЪДЕ КАТО.....НЕ ЗНАМ КАК ДА ТИ ГО КАЖА!!! НО ТИ СИ ЗНАЕШ КАКВА Е ТЯ!!! ТОЙ, ВЛАДИ ПО-ГОРЕ ПИШЕ КАКВА Я ЗНАЯТ В ХИСАРА!!!! АМИ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ХИСАРА, КЪДЕ СИ ВРЕ МУЦУНАТА ТАМ КЪДЕТО И ТЕБ НЕ ТЕ ИСКАТ!!!!!!! ОХ, ОХ, ОХ, НЕЩАСТНИК!!!!! ОСТАНА БЕЗ ПАРТИЯ, ВСИЧКИ ТЕ НАПУСНАХА И КАК НЕ ОТКРИ ГРАМ ВИНА В СЕБЕ СИ????? ВСИЧКИ ДРУГИ СА ВИНОВНИ, САМО ТИ И МЕТРЕСАТА ТИ СТЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ!!!!!!!!!! СЪЖАЛЯВАМ ВИ И ДВАМАТА!!! ЗА ВАС НЕ БИХ СИ ДАЛА НИТО ХО ЛАЙНАТА, НИТО МЪРСОЛИТЕ СИ, ЗАЩОТО ТЕ СА ЗА ПО-ЧИСТА СРЕДА, РАЗЛИЧНА ОТ ВАШИТЕ ВОНЯЩИ ТЕЛА И ДУШИ!!!!!!

30.05 2015 в 17:40

Реформаторите ще подкрепят Барековица, когато пръдне гугутка! Аа Протестна мрежа не са малоумни, да бият бита мастия!

30.05 2015 в 10:44

Този екземпляр нито е красив, нито е умен!! Този екземпляр е изнасилван два пъти, на 14г и на 15г защото винаги си търси проблеми поради мисленето на главата си.Ми толкова може да мисли тази похотлива жена.

30.05 2015 в 05:04

Добре, че се е взряла в София, а не най-новото ни село Попови ливади да иде да му развали чистия въздух.

30.05 2015 в 01:45

Баракова пак ще го накаже във Фелибето

30.05 2015 в 00:01

Има шанс за около двайсет и няколко гласа.

29.05 2015 в 22:29

Не се наядпха тия баси...

29.05 2015 в 21:48

Голяма битка с купен вот ще е тая година ГЕРБ и ДПС ще са най-агресивни отново, а за партията майка - БКП ще оставят трохите. Дудукова само незнам към ДПС или ГЕРБ да я сложа?

...Риторичен въпрос беше. Все тая е.

29.05 2015 в 20:54

Дудука и любовницата не знаят, че ще се избира шеф на ООН. Иначе щяха да са кандидати.