Нови протести заради цените на горивата

Последна промяна на 19 февруари 2012 в 12:59 2001 1

Протест срещу високите цени на горивата
Протест срещу високите цени на горивата

Нови протести заради високите цени на горивата ще се проведат на 26 февруари. Инициатор е Гражданското сдружение "Сила". 

Цените на горивата са абсурдни за ниския стандарт на живот в България, категорични са от сдружението. Планирано е протест да има в различни градове на страната. Списъкът им обаче още не е обявен от организаторите. Уточнен е началният час на протестите - 15 часа. В понеделник, 20 февруари ще бъде публикувана декларация, в която ще бъдат описани причините за протеста и исканията на протестиращите към управляващите, които нееднократно са били отправяни, но не са изпълнени. Декларацията ще бъде придружена със сравнителен анализ на цените, показващ, че цените са необосновано високи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.02 2012 в 21:41

Докато ние чакаме да дойде 26-ти ПРАВИТЕЛСТВОТО натвори десетки безумия меко казано : 1 НАМАЛИ 10-пъти наказанията на работодателите, за работници без тр. договор, намали и други наказания.2 Увеличи 4-пъти наказанията за шофъорите. 3 Отчете като МНОГО добра работата на шефа на НЗОК. 3 Даде 10-милиона на ЧАСТНИ у-ща и градини. 4 ДОКАТО нямаше пари за ИЗКУСТВЕНО ниските пенсии, сега ще увеличават и високите. 5 ИЗРАВНИ : рекетьора е рекетирания, крадеца и окрадения, оядения работодател и гладния работник. 6................... 7 .......... и т.н.