Дания забранява зоофилията

Последна промяна на 13 октомври 2014 в 10:54 7779 11

Датският парламент в Копенхаген

Дания планира да забрани със закон зоофилията в страната, съобщава "Russia Today", цитирайки датски медии.

"Смятам, че е крайно време зоофилията да бъде забранена. Това се случва поради ред причини. Най-важната е, че тормозът над животните трябва да спре", заяви датският министър на храните и земеделието Дан Йоргенсен.

76% от населението в Дания подкрепя забраната на зоофилията, според скорошно проучване в страната.

Новият закон ще бъде представен на датското правителство през 2015-та година.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.10 2014 в 11:27

Ми защо даси измъчват животинките,като най спокойно си ш*бат децата.

15.10 2014 в 11:09

Ей ,умира си от щастие българина да чуе,че някой е по-голям извратеняк от него.За българина чашата винаги е на половина празна.Айде сега всички датчани са извратени.Като се приберете вкащи след цял ден на неблагодарен,неплатен мизерен труд,погледате новини за извращение,кланета и педофилия,наритайте маршавото си гладно куче,пребиите детето и жена си и може щастливи да заспите след бутилка пърцуца,защото датчаните са долни зоофили.

14.10 2014 в 16:33

Ганьо, тапако, не е била позволена, а е била нерегулирана. Като се забрани със закон означава, че нарушителите носят наказателна отговорност. Мисли малко преди да подмяташ опорните точки на шизофреничния си идол Рубладжията. Омръзна ми под всяка статия да ти чета глупостите. Трябва да те намерят и да ти приложат някакво китайско мъчение като удари по тестисите със ситен камшик с метално топче накрая или нещо подобно. Гнус ме е, че живея в една държава с теб!

14.10 2014 в 08:52

Нема да си ебе Франко магарето и това си е....

14.10 2014 в 06:35

E досега разрешена ли е била?

Да им имам еврогейско-педероатлантическите "ЦЕННОСТИ".

Омерзен съм.

13.10 2014 в 15:17

Ако жабарите вкарат подобна забрана - гледайте само какви овчарски бунтове ще настанат в Сицилия

13.10 2014 в 13:34

Датчаните са културни хора, културен народ , с развита ценностна система и будно гражданско съзнание! Консервативни са и , то доста повече , отколкото НАС! Поддържат държавата си във всяко едно отношение! Законността е проритет във всяко отношение!
Това , че се дава гластност на всяко едно нещо, за да има осведоменост вътре в държавата и между самите граждани не означава , че тези граждани са някакви си!!!
В развитото гражданско общество има гластност по всички въпроси! Дори и за неща , които касаят малки кръгове от хора , дори и един единствен човек, защото добре е осъзнато , когато един има проблем , може и цялото общество да целокупно да страда в последствие!
Но това в България не е приоритет! Напротив точно гражданския порив се подтиска съвзем осъзнато и целенасочено.

13.10 2014 в 12:13

Много тъпо написана статия само и само да привече читатели. От нея се разбира, че 24% подкрепят зоофилията в Дания, а всъщност не е така.

13.10 2014 в 11:48

Значи, не е нужно всичко неморално да се забранява със закон, за да не се прави. Апропо, това, че нещо е забранено със закон, не означава, че няма да бъде практикувано. Мисленето на българина в това отношение е толкова изкривено, че чак е смешно.

13.10 2014 в 11:47

Верно е че има нещо гнило в Дания ! Но в Дания живеят много по добре от България - където привидно няма нищо гнило . В България изнасилват децата , и цари беззаконие . В Дания закони има - и това че някои се опитва да вкара закон за кръвосмешението , само доказва че то се наказва !!! Не приказвайте за неща които не разбирате !!!