ИДИЛ: Можем да ударим американци, европейци или руснаци където и когато пожелаем

Последна промяна на 29 март 2016 в 13:25 4718 11

Можем да нанесем удари "където, когато и когото пожелаем" срещу "кръстоносците - американци, европейци или руснаци". Това заявяват във видео послание от терористичната групировка "Ислямска държава", съобщават белгийски медии.

За фон са използвани кадри от атентатите в Брюксел на 22 март. Там бяха взривени бомби на летище "Завентем" и на метростанции.

Ислямистите казват, че са "всеки пети по света" и обявяват християните като "законна цел" на атентатите си, защото християнските правителства водели война с ИДИЛ.

Общински съветник от кв. "Моленбек" в Брюксел съобщи, че сред населението се разпространяват SMS-и, които гласят: "Братя, защо не се присъединим към борбата срещу Запада? Направете правилния избор в живота си.".

Ще спечелим битката, заяви в коментар вътрешният министър Ян Ямбон.

Летище "Завентем" ще бъде възстановявано в продължение на месеци. Разрушеният терминал за заминаващите пътници ще трябва да бъде изграден почти наново. До възстановяване на остъклението, климатизацията и гишетата за регистрация, летището ще въведе временни съоръжения, чиито изпитания започват утре.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.03 2016 в 17:57

САЩ,Русия и Европа могат да унищожат ДАЕШ за няколко дни когато искат и когато решат.Някаква игра се играе в която тези гащници с маратонки и калашници са пионки а ние мишоци.
По същество Ислямска държава е форма на класова борба и вентил изпускащ парата на най-маргинилизираното общество в Европа.Явно все още пара има в котела и когато намалее съвсем това ще бъде края на ДАЕШ.Настройвайки едни маси от човешкото общество срещу други се цели да се тушират всякакви форми на класова борба.Ако ислямистите малко от малко бяха чели Маркс и Ленин щяха да водят съвсем друга политика и друга форма на борба.Затова са и обречени.Основното противоречие е между труда и капитала а не кое е любимото дете на Господ Христос или Мохамед.

29.03 2016 в 17:34

До ИДИЛ: Можете само да ми направите свирка, където и когато АЗ пожелая!

29.03 2016 в 15:11

Tisho, магаре гейберастко, коя е държавицата им? Коя бе келеш? Либия, която престана да съществува като държава? Ирак, който също го няма? Сирия, която се опитват да разкъсат на парчета? Афганистан? Йемен?
Коя бе съсел неук?
Ми те орките в Брюксел аканЪ еврепойце бе идиот! Дай да гръмнем цял Брюселстан, белким затрием и седалището на нато и това на ес, та да си гледаме работата сами, а?
Абе това гейберастите сте прости като белена тиква!

29.03 2016 в 14:55

Може защото има кой да ви позволява.
Ако на всеки ваш такъв удар се отговаряще с 10-тократно повече обесени от жертвите и килим от напалм из държавицата ви, друго щяхте да пеете.
И този момент ще дойде, още гърмете тук и там и после няма и да разберете от къде ви е дошло.

29.03 2016 в 14:45

Ленче, Ленче...

29.03 2016 в 14:26

Наблегнете на руснаците моля!

29.03 2016 в 14:21

Не че нещо ама те удари срещу съединените африкански щати не са имали ,защо ли ;)????

29.03 2016 в 14:20

Ленке, марш във втори клас!

29.03 2016 в 14:13

Айде елате да ударите гн Путин де ама не смейте че в Русия пазят новопокръстените ни братя чеченци. Скоро правуславна българия ще се надигне начело с гн Доган. Ще дохде и вашия час американски храненици

29.03 2016 в 14:11

Е, да. Никое правителство не може да опази целокупния народ. Пък и не им пука особено. Пазят предимно себе си. И то основно от народа, не от ислямистите...