Израелска министърка участва във фашистка реклама (видео)

Последна промяна на 19 март 2019 в 18:57 2381 1

Израелският министър на правосъдието Айлет Шакед участва в реклама на парфюм "Фашизъм", който според думите ѝ "мирише на демокрация".

Участието ѝ е част от предизборната кампания на крайнодясната партия "Нова десница". Рекламата е със сатиричен привкус и е отправена към левицата, която смята, че партията "Нова десница" се опитва да подкопае съдебната система на Израел в полза на десния доминиращ законодател.

В черно-белия клип на фона на пиано музика министърката се пръска с парфюма "Фашизъм", а разказвачът прошепва фразите:  „съдебна реформа“, „разделение на властите“, „управление“ и „ограничаване на Върховния съд“.

На края на клипа Шакед казва: "На мен ми мирише на демокрация", а рекламата завършва с надписа "Следващата революция идва".

Съоснователят на партията "Нова десница" и министърът на образованието, Нафтали Бенет, сподели видеото с думите: "Парфюмът няма да се хареса на левите."

Кампанията на Шакед и Бенет обещава да се изправи срещу палестинското движение Хамас и израелския Върховен съд с мотото: "Шакед ще победи Върховния съд, Бенет ще победи Хамас."

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2666

1

Hissarion

20.03 2019 в 11:07

Ха-ха, това е бухенвалдски хумор тип Валери Симеонов. Много остроумно, ха-ха.