Москва - най-враждебният град в света

Последна промяна на 02 септември 2015 в 16:45 10698 17

Снимка в. "Independent"

Със своите неприятелски настроени жители и обща отчужденост, руската столица Москва се нарежда на първо място в класация на най-враждебните градове в света, пише британският в. "Independent", като се позовава на глобалния индекс на дестинациите на MasterCard.

Санкт Петербург също е определен като враждебен град и класиран под №3.

САЩ и Франция също не се представят добре. Сред първите 10 най-враждебни града Франция има два: Кан (№10) и Марсилия (№4), а останалите са американски: Атлантик сити (№2), Лос Анджелис (№5), Ню Йорк (№6), Филаделфия (№7), Балтимор (№8), Лас Вегас (№9). Маями се нарежда на 12-ото място, следва Вашингтон. Бостън е №15.

Германия присъства в негативната класация под №14, където е класиран Франкфурт.

№11 пък е китайската столица Пекин.

Резултатите показват, че дори някои от най-обичаните градове в света, които са известни със своя вълнуващ нощен живот, с културата си и вкусната си храна, все още има много какво да научат.

Класацията е изготвена на база допитване до читателите на сп. "Travel + Leisure". Те трябвало да подредят 266 града по категории, като например "доброжелателност на жителите".

Един от читателите е описал Атлантик сити така: "Забавно е, ако харесвате хазарта и нямате нищо против груби и забързани хора".

Раздразнен турист пък е написал, че Лос Анджелис е пълен с "груби, неуслужливи хора, които се опитват да ви измамят за всичко".

В представите на друг Ню Йорк изглежда така: "Ню Йорк има всичко - просто недейте да молите някой на улицата да ви помогне да го намерите".

От друга страна, най-гостоприемният град в света се оказва Голуей в Ирландия, описван като дом на "най-дружелюбните хора, които някога съм срещал".

Единбург също има славата на един от най-приятелските градове, който читателите описват като "пленителен" и "магичен".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.09 2015 в 19:00

Ние от ДКМС кръжока „Пропаганда „ - съставен от двама добре инструктирани членове с няколко ника: Професор Балкански (или п.е.д.е.р.а.с. Балкански), sottozero ( „под нулата” – индекс на интелигентност!), 1395 – чийто две мозъчни клетки не стигат да напише ника даден му от водещия офицер от ДС, БирникЪ - старателен сътрудник на ДС и член на обирджиите, които крадат от хората в полза на БКП и Русия, както и още няколко ника, се обединихме около нашата хомосексуална идея, която пазим в тайна и за да не ни разкрият навсякъде наричаме другите „гейове”. Заредени сме с енергията на белия прах, който Великия вожд от Москва праща по каналите на ДС – най-сигурните канали! Старателно изпълняваме указанията на водещите офицери да оплюваме и заливаме с помия всичко, което не е в полза на Русия, КГБ, БКП и ДС! Винаги се съобразяваме с „опорните точки” идващи от двете нули на „Позитано” 20. Вярно е, че тези точки миришат, но рублите не миришат. Само се обезценяват!
Опедерастени сме! (Това обаче е тайна!)

04.09 2015 в 13:03

Никой и не е очаквал един вестник който се издава в държавата с най-висок процент педали да пише нещо по-различно.естествено е че това вестниче е поредния инструмент за пропаганда и промиване на мозъци . вдига плашила и посочва класовия враг. нищо ново от времето на студената война. разбира се това издание не е нищо повече от инструмент на ония от кралската фамилия!! фамилия от дегенерирали генетично боклуци които са онаследили сумати малформации вследствие на близкородствени бракове !! какво да очакваме от такава паплач ?

03.09 2015 в 20:35

Истина е това. И Москва и Санкт Петербург са населени от абсолютно отвратителни хора, недай си Боже да не говориш руски, ебана ти е майката отсекъде.

Тва съзадва кофти имидж на руснаците,защото във вътрешността на страната има много места,в които хората са съвсем нормални и са си ОК, но в Москва е отврат,ей Богу...

Токио пък е супер,макар че там е мегалесно да се затриеш,понеже няма дадписи на друго освен на японски,ама местните са супер пичаги...

03.09 2015 в 02:15

Не Москва е най-скъпият град на света, Балкански, съжалявам. Остава въпросът защо уж враждебните към рашките петрорубли западняци не са враждебни към не по-евтиния Токио например? Вероятно защото японците са вежливи и трудолюбиви, вместо впиянчени и вгледани в илюзията си за величие... и още по-вероятно, затова там съотношението цена-качество е в пъти по-високо ;)

02.09 2015 в 22:16

То козломордите какви не се изкараха та египтяни, после им омръзна и взеха да викат че са римляни, но последните тенденции че са арийци дошли от Карпатите -> последното може и да е достоверно, на Карпатите е имало много кози!!!!

02.09 2015 в 21:52

Ами не, не е най-враждебният град в света. трябва да си идиот, за да помислиш такова нещо. Просто офчи новини изпълняват своята част от уговорката:

Ukraine, Europe agree on joint, systematic anti-Russian propaganda
Read more on UNIAN: http://www.unian.info/politics/1116258-ukraine-europe-agree-on-joint-systematic-anti-russian-propaganda.html

02.09 2015 в 20:59

Всъщност МОСКВА Е НАЙ-СКЪПИЯТ ГРАД на света.

Обаче западняците понеже са циции, и не обичат да дават пари, са писали отмъстително, че бил едва ли не "НАЙ-ВРАЖДЕБНИЯТ".

Поредната порция ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА. Омерзен съм.

02.09 2015 в 19:48

Милите ми илитерати, светът не започва от вчера )))

Ето Ви цитат ... От брат'чеда Флавий Валерий Аврелий Константин. Велики. :

"Serdica mea Roma est"

Кои сме ние, че да спорим с Константин Велики )))
Q.E.D. и приятна вечер :Р02.09 2015 в 19:02

До deyan_h
Не знам що пишеш глупости - ше вземе да ти повърва някой. Втория Рим е Константинопол, а Третия е Москва - поне според идеите на някои хора.

02.09 2015 в 18:50

В класацията не са намерили място Пхенян, Могадишу, Мосул и други китни градчета...