НАТО: Предстои разширение на Изток, Русия я очаква изолация

Последна промяна на 13 април 2014 в 15:14 9296 34

Русия я очаква изолация, а НАТО – разширяване на Изток. Това става ясно от документа „Обвиненията на Русия: да изясним нещата“, който НАТО публикува на своята интернет страница.

В Крим беше извършена военна агресия, а референдумът там е незаконен, се казва в документа.

Агресията на Русия срещу Украйна доведе до международна изолация Русия, в това число и спиране на практическото сътрудничество с НАТО, допълват от алианса.

Русия предяви редица обвинения срещу НАТО, основани на невярна интерпретация на фактите и подминаващи усилията на НАТО за развитието на партньорството с Русия, посочват те, като допълват, че Русия е излязла с неоснователни нападки и срещу властта в Украйна и е използвала сила, за да завземе украински територии.

Референдумът в Крим е незаконен, тъй като според украинската конституция въпросите за промяната на територията на страната се решават на общонационален референдум. Освен това пълномощията на местната власт трябва да се утвърждават от украинския парламент, пише още в документа.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.04 2014 в 07:36

До 44 Сит Лорд

А бе късопишкомекецо тъп,
я отивай и се скривай в миризливата си дупка мишко страхлива.
По-бързо плужеко жалък и лигав, че току виж те халосала по тиквата някоя рекетка на Хизбула. после отивай в смрадливия кибуц да чукаш камъни за копанка помийка да не пукнеш от глад гадино мръсна и подла. Бати и черната душица си ти изчадие адово. Ох с какъв кеф ще чакам репортаж от Юдеята да те видя размазан по някой тротоар. Но само теб да те мацнат арабеските по тиквата, ох голям кеф ще да е.

14.04 2014 в 23:48

тцтцт коректорче... аз ако бях от института ти сега щеше да ми стоиш вързан на масата с моливчета между пръстите и да си играем на броилка.

но понеже съм обикновен леко мързелив гражданин мисля, че това е прекалено. просто ще те гръмна в пикочният мехур. случайно видях един такъв случай - на един така да се каже колега му влезе от рикошет под бронежилетката... адски неприятно

та да ти кажа коректоре нищо героично няма като те гръмнат там. първо навсякъде кръв и пикня, после от шока ще ти се разхлаби сфинктера и ще се насереш. накрая ще припаднеш и после ще те лекуват ако имаш късмет но омесената с пикня кръв може да ти докара сериозен сепсис
давам ти храна за размисъл

14.04 2014 в 17:21

До 42 Сит Лорд

А бе късопишкомекецо тъп,

леле колко само си страшен. Малей ужасТ.
Тебе простако тъп страхлив на такива глупосti ли те научиха в Юдеята. Те тамошните долни изроди само на това са способни. На долни и подмолни жалки задкулисни дейности и мерзости и убийства на беззащитни цивилни.
Пълен курс в МОСАД ли изкара тъпако гламав. Внимавай, че ракетите на Хизбула скоро ще литнат към тъпата ти кофа.

14.04 2014 в 10:58

ето пак ... бе внимавай бе момче. може нещо да ти се случи така както невнимателно гуляеш по улиците.

кука за плетене в белия дроб, киселина по муцунката.. такива неща не са невъзможно :)
яж пий и си носи новите дрехи

14.04 2014 в 10:47

А бе, не останаха ли що-годе нормални хора в тая многострадална България...че да се списват такива излияния и в електронното пространство?! За неграмотност граматическа вече никой не се замисля, но за дебилитет - пълно е!... Пък за политическата неграмотност - какво ли беше това?!... Но си пишем и изливаме помиите на воля!... Нищо електрониката може и още мноого да поеме - само да има кой да чете (и да повярва на каквото и да е:-)
Не много отдавна за подобни "родолюбци" е имало Народен съд...и съответните раздадени "награди" на един куп "заслужили народни деятели" от всякакъв ранг!! И за днешните им последователи трябва да помислим сериозно - независимо от цветовете им!! Иначе България и Българите нямат никакъв шанс да живеят и вървят напред в нормална обстановка!!

14.04 2014 в 09:46

До 39 Сит Лорд

А бе късопишкомекецо тъп,

Да духам на какво? На сламка ли?
БлагодарЪ сламки на потрблявам.

Тя твоята сламка освен, че къса, мека , ами е и прегъната и не върщи работа.
Така, че се изнасяй на бегом в някой кибуц в твоята Юдея и върви да чукаш там камъни.
И а дано те халоса някоя ракета на Хизбула та се затриеш от земята. Ти трябва да бъдеш унищожен тъпако.

13.04 2014 в 23:40

до коректорчето :)

"А моята майчица си ми е жива и здрава тъпако прост."
ау как съм се объркал... ми тя съвсем не дишаше бе муцка...

нищо. не губи кураж - идва нов тираж .. и апартаменто ще е твой.

относно моите господари.. те са адски зли сили които ме пратиха на тази земя за тормозя невинни хора.
между другото съм за малко в България тези дни, че бързам да свърша една работа. та ако желаеш да ми духаш си донеси 50 кинта щото иначе нема да се навия

айде ... ледений хахахах

13.04 2014 в 23:23

Искам да попитам Laino vuv ventilator, има ли завършен 3 клас или червените ибрици ги избират по неграмотност? На български думата "изток" се пише със "З". Не знам коя държава ти плаща да спамиш български форуми, но начина по който пишеш иСток, се досещам коя е.

Призовавм всички, които пишат на чужди езици, да се постараят поне да са международни. Руският засега не е, въпреки отчаяните усилия на кремълското джудже.

13.04 2014 в 23:19

Мдаааа, руско говорящите имат огромна бладска страна, аудитория и да си се русначат там.
А пък теА, с "а бе" "пишко... ненамкво си", да си ги прибират в съответните заведения, където освен интернет, няма и ножове за ядене.

Хахахахахахахаха

13.04 2014 в 23:02

Има ли вариант писанията на чужд език да се трият? Не мога да разбера за какво пише №27 и предполагам че еобидно за всички българи.