Петото издание на eCommCongress e на 19 април 2019 г.

Последна промяна на 27 февруари 2019 в 19:54 807 0

Петото издание на конгреса за електронна търговия eCommCongress ще се проведе на 19 април 2019 г. в Sofia Event Center. Най-мащабното събитие за онлайн продажби ще събере отново представителите на бранша, за да обсъдят последните тенденции и особености на дигиталната търговия.

Лекторите ще представят теми като нови възможности за управление на процесите в компаниите продаващи онлайн. Новата Наредба Н-18 засягаща почти всички бизнеси ще бъде обсъдена, наред със съвети за правни и счетоводни въпроси за онлайн търговци. В панелите ще се дискутира и какво да се направи, за да се персонализира потребителското поведение така, че да завърши с успешен край, как да се набират нови клиенти и др.

За поредна година ноу-хау ще споделят собственици на онлайн магазини чрез своите примери от практиката. В панелите ще бъде представено и как са успели да развият своя бизнес до ниво, в което продажбите са ежедневни не само на българския, но и на световните пазари.

еCommCongress отново ще привлича посетителите и с експо частта, където ще могат да се тестват различните канали за достигане на купувачите, нови форми на разплащане с цел улесняване и забързване на срока за приключване на покупката. На място ще се представят и платформи на разработчици на онлайн магазини и спедиция.

Билетите са вече в продажба.

Петото издание на конгреса за електронна търговия еCommCongress ще се проведе с подкрепата на Isobar Commerсе. Медийни партньори на събитието са B2B media, OFFNews, Василена Вълчанова, Петър Нефтелимов, Mail.bg, Money.bg, Technology.bg, Твоят Бизнес, телевизия България он еър, Investor.bg и actualno.bg.

Актуална информация за събитието и лекторите може да откриете в официалният сайт на събитието тук.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !