Viber назначи още един българин в екипа си за региона

Последна промяна на 12 октомври 2015 в 10:29 5196 1

Снимка Viber

Даниела Иванова

Едно от водещите приложения за чат съобщения Viber, назначи българката Даниела Иванова като Мениджър бизнес развитие за Централна и Източна Европа.

По-рано тази година от компанията обявиха стратегическото си бизнес позициониране в Централна и Източна Европа с назначаването на Атанас Райков като Генерален мениджър.

„Наблюдаваме изключителен прираст на потребителите на Viber в региона на Централна и Източна Европа в последно време. Назначаването на Даниела като Мениджър бизнес развитие е от изключителна важност за продължаването на тази тенденция,“ казва Ярон Шехтман, Директор бизнес развитие.

„Радостни сме, че Даниела се присъединява към нашия екип и ще ни помага да създаваме интересно съдържание и маркетинг стратегии с партньори на местно ниво,“ сподели Атанас Райков.

По думите му нейният сериозен опит в разработването на успешни дигитални, мобилни и фокусирани върху марката партньорства се допълва от международния й професионален опит, включително работата й в SoundCloud в Берлин през последните 3 години.

Даниела Иванова се завръща в България, за да се присъедини към екипа на Viber и ще отговаря за разработването на бизнес портфолиото на Viber като създава предложения с помощта на локални партньори. Първоначалният фокус ще е върху държавите България, Сърбия, Хърватска, Гърция и Унгария, водещи пазари от гледна точна на статистика и потенциала за развитие на 27 милионната база на Viber от потребители в региона на Централна и Източна Европа.

„Много съм развълнувана да съм част от екипа на Viber и да работя за изграждането на нови бизнес възможности както за Viber, така и за партньорите на компанията. Моята основна задача е да създаваме интересни изживявания и добри маркетингови решения за нашите потребителите от държавите в Централна и Източна Европа, докато промотираме всички развлекателни функции на Viber, ” добавя Иванова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.10 2015 в 11:32

айде сега напишете малко и за бългсарите работещи по други големи фирми :) стига с тоя вайбър ...