Условна присъда за руснак, обиждал и заплашвал полицаи в Кранево

OFFNews Последна промяна на 15 ноември 2017 в 15:19 8917 1

27-годишен руснак получи условно наказание от 3 месеца лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок, след като Районен съд - Балчик одобри споразумението, сключено между подсъдимия и прокуратурата.

Той се е признал за виновен в това, че на 10 юли 2015 г. в село Кранево, в близост до хотелския комплекс, в който работел като аниматор, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в неуважение към обществото.

Мъжът отправил на руски език обидни изрази към трима полицейски служители, които изпълнявали задълженията си и заплашил единия от тях, като деянието е извършено с изключителна дързост. Той дърпал за яката на униформата единия от полицаите, блъскал го в гърдите, като му крещял обиди и заплахи, а междувременно обиждал на руски език и другите двама служители на реда.

Подсъдимият декларира пред съда, че е съгласен с постигнатото споразумение и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред. Той ще плати и направените по делото разноски в размер на 75 лева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12162

1

поп Дръвчо

15.11 2017 в 18:05

На тоя аниматор тепърва му предстои да разбере че присъдите от България се признават в Русия.